Hvordan at finde Bee Hives i naturen

November 6

Flyvende insekter med stingers, såsom bier, er tiltrukket af blomster, vand og aktivitet. Mens bier er nyttige under bestøvning og for at skabe velsmagende honning til køkkenbordet, kan de være til gene under udendørs grill. Opspore deres hjem kan tage nogle tålmodighed. Træer, inde i vægge, hegn og huler er alle sikkert miljøer for en bikube. Udvis forsigtighed og bære beskyttelsestøj, som bierne bevogte deres hjem godt.

Instruktioner

•Evaluate mulighed for at blive stukket af en eller flere bier. Et bistik er irriterende for de fleste mennesker og dødbringende for andre. Forsøg ikke at opspore en bikube, hvis en sting vil forårsage en allergisk reaktion. Nogle personer kan opleve anafylaksi, der forårsager vanskeligheder åndedrætsbesvær, hævelse af halsen, en farlig dukkert i blodtryk og død.

•For at finde en bikube, bære løs, lys-farvede klæder med en glat konsistens. Iført en biavlere hat med en beskyttende slør over ansigtet og tyk, læderhandsker er en nødvendighed, når nærmer sig en bikube. Bruge støvler og kram bukser inde hver boot, som bier er klog og kan blive aggressive, hvis truede. Bære en celle foretage en opringning og alarm ven eller familie medlem af din søgning efter en bikube.

•Look for bier under den senere i eftermiddag, når bier vender tilbage til deres bistade eller et sikkert sted for natten. Søg efter bier hvile mellem glasvinduer og skærme, nogle bier flyve op til 5 miles væk fra en hive-fil og vil klamre sig til sikre områder indtil morgen. Find bier under tagskægget af huset, i crook i et højt træ eller en beskyttet gruppe af klipper. Find bier i væggene af forladte bygninger, staldene, animalsk boder og ubrugte skorstene. Når bier flyver ud af aftræk i loftet eller garage, få hjælp hurtigt. Undgå bier, at finde en måde at en fødekilde, især skraldespande hvor de vil vogte området og foder.

•Når bikuben er fundet og identificeret, at kontakte en professionel til at håndtere situationen. Flyt familien til et sikkert område, indtil en skadedyrsbekæmpelse sagkyndig eller city inspektør kan vurdere situationen. Flytter en bikube tager en specialist, der forstår at redde bierne. Undgå slående, løs eller ryge ud en bikube fuld af bier.

Tips & advarsler

  • En pludselig stigning i bee aktivitet rundt i hjemmet kan betyde en sværm er på udkig efter et beskyttet sted. Om vinteren er bier sårbare, når de udsættes for elementerne og skal reddes af en professionel.
  • Forsøg ikke at finde en hive-fil, hvis der er en dokumenteret historie af allergi over for bistik. Undgå skærpende bier, der klamrer sig til et træ i en sværm.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com