Sådan Etch flise

November 6

Radering i flise er en fantastisk måde at tilføje et personligt touch til flisebelægning i dit hjem. Hvis du ikke har ætset før, kan du forvente en stor indlæringskurve, hvis du planlægger at etch med en hammer og mejsler. Det er let at knække flise, og brugen af en mejsel til ætsning er en kunstform, der kan tage et håndværker hele livet at lære. Men, kan du forenkle processen ved hjælp af moderne roterende værktøjer. En roterende værktøj bruger en roterende fræser og giver dig mulighed for nemt skæres grundig mønstre trukket på fliser uden at bryde flisen.

Instruktioner

Uddelingen din flise til dit arbejdsoverflade med en klemme eller vice.

•Draw dit design på fliser med en mærkning pen. Mens du kan også skrabe dit design til overfladen af stenen med en ridse syl, efterlader en ridse syl ikke en farvet mark for dig at nemt se; ætsning med en roterende værktøj skaber støv, som kan gøre det svært at se en ridse mark.

•Clamp flise ned på en flad overflade som et arbejdsbord med en klemme. Ikke overspænde klemme da det kunne forårsage flise til at knække.

•Løsn glasskår på enden af den roterende værktøj og sikkert lidt roterende ætsning udstyret til etch murværk til det. Glasskår er del af det roterende værktøj, der klemmer den roterende ætsning bit. Det virker på samme måde som en boremaskine chuck på en hånd bore. Forskellige kuttere er udstyret med forskellige skæring tykkelser; at have et udvalg af fræsere vil tillade dig at skifte ud fræsere til at oprette linjer i forskellige tykkelser.

•Drej på roterende værktøj og indstille den til en medium hastighed.

•Sæt spidsen af roterende værktøj på den flise overflade og etch over tidligere streger.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com