Hvad er langsom frigivelse kvælstofgødning?

November 7

Hvad er langsom frigivelse kvælstofgødning?

Ifølge Ohio State University er nitrogen den mest vigtige næringsstoffer til at levere til din græsplæne og haven. Der findes to typer af gødning: langsom frigivelse og hurtig udløsning. Vælg en baseret på din græsplæne behov.

Kvælstof

Kvælstof aids i plantesundhed, udvikling og farve. Fordi kvælstof kan få vasket væk fra jorden eller anvendes af mikroorganismer, du har brug at levere næringsstoffer i form af gødning.

Langsom frigivelse gødning

Langsom frigivelse gødning højt kvælstofindhold leverer gradvist næringsstoffer til græsplæner og planter i løbet af seks til otte uger. Fordi langsom frigivelse gødning skal have en bestemt varm jord temperatur til at aktivere, kan det være ufordelagtige, hvis dine planter er nødt til at optage næringsstoffer i kolde jord.

Langsom vs Quick Release

I modsætning til langsom frigivelse gødning giver hurtig frigivelse gødning planter med næringsstoffer til kun to til tre uger. Brugt forkert ved høje doser, det har tendens til at brænde (dehydrere) yards.

Formularer

Langsom frigivelse gødning kan komme i væske og granulet former. Mest langsom frigivelse gødning kommer i et granul form, der er spredt i hånden eller med en gødningsspreder.

Tidsrammen for planter

Anvende langsom frigivelse gødning på din prydplanter og blomster i det tidlige forår når jorden temperatur har nået 55 grader Fahrenheit.

Tidsrammen for græsplæner

Anvende langsom frigivelse nitrogen-rige gødning efter din græs har haft tid til grøn op eller komme ud af vækstdvale. Før dette tidspunkt, vil ukrudt, der kan tilpasse sig til koldt vejr absorbere næringsstoffer fra gødningen og vokse hen over i din værftet uden konkurrence af græs.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com