Orkideer vs Cymbidium orkideer

November 7

Orkideer vs Cymbidium orkideer

Cymbidium orkideer har særpræg, tykke kronblade, der har en voksagtig konsistens og vokse i næsten enhver farve i regnbuen. Cymbidium orkideer er klassificeret som epifytter, fordi de vokser uden jord, som regel på træets grene, men de er ikke parasitære. Familien orchid blomster indeholder mange forskellige slags blomster, i alt næsten 30.000 forskellige arter. Nogle af de andre typer af orkideer vokse i jorden, i vidt forskellige miljøer fra Cymbidium orkideer.

Cymbidium dyrkning

Cymbidium orkideer egner sig til udendørs voksende fordi de kan modstå temperaturer så cool som 28 grader Fahrenheit, men kun i korte perioder. Cymbidiums blomstrer fra februar til maj, og de blomstrer før mange andre foråret planter. Flytte cymbidiums indendørs når frost indtræffer, da de ikke er tilbøjelige til at overleve. Plantens jord bør være lidt fugtig på alle tidspunkter men ikke vand-logget. Befrugte blomster hver måned fra August til December med en afbalanceret, 20-20-20 gødning. Plante cymbidium orkideer i et websted, hvor de får stærk, lys gennem det meste af dagen.

Cool vs varm orkideer

Cymbidium orkideer er køligt vejr orkideer, trives bedst i temperaturer på mellem 55-70 grader Fahrenheit. Andre cool-vejr orkideer omfatter Miltonias og Odontoglossum. Varmt vejr orkideer vokse bedst i temperaturer fra 65 til 80 F. Phalaenopsis og Doritis orkideer er klassificeret som varmt vejr orkideer. Paphiopedilum og Dendrobium orkideer har arter, der trives i både kold og varm vejr miljøer. Medmindre du plante til at vokse din orkideer i en meget kontrolleret, indendørs miljø, vil du nødt til at vælge en sort, der er egnet til din region temperaturforhold.

Nem at dyrke orkideer

Nogle typer af orkideer menes at være lettere at dyrke end andre, fordi de kræver mindre daglig vedligeholdelse og pleje. Cymbidium orkideer er ikke blandt dem, der anses for at være let for casual, hjem gartnere. Dendrobium orkideer, der producerer hvid og lilla blomster i efterår og vinter, har kultivarer, der kan dyrkes i en bred vifte af temperaturforhold. Epidendrum orkideer kan dyrkes udendørs og blomst gennem det meste af året, hvilket gør dem meget praktiske haveplanter. Cattleya orkideer er meget almindelige i casual haver, fordi de er blandt de nemmeste at vokse. Cattleyas producerer levende blomster, der vokser enkeltvis eller i klynger, afhængigt af sort.

Voksende orkideer

Orkideer, kan ikke uanset om de er cymbidiums eller en anden sort, blive plantet i almindelig pottemuld. Du skal levere blomsterne med grove, lys potning mix, der dræner godt, såsom mos eller bark chips. Alle orkideer er følsomme over for lysforhold. Opmærksomme på den blomstrende aktivitet af dine orkideer til at bestemme, hvis de får for meget eller for lidt lys. Løvet kan begynde at gul eller ser bleget, men blomsterne vil stadig blomstre når orkideer får for meget lys. Hvis blomsterne ikke får nok lys, vil du bemærke en manglende blomstring aktivitet og dybt-farvet grønt løv. Orkideer skal også fugtighed til at vokse. Sted en lavvandet bakke fyldt med sten og vand i nærheden af orkideer til at give dem den nødvendige fugt, hvis deres miljø ikke giver det naturligvis.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com