Sådan Paint Linoleum gulve

November 7

Maleri en linoleum eller vinyl gulv er billigere end at erstatte det og hvis det gøres korrekt, kan vare et stykke tid. Tricket er i prep, og vælge den rigtige klasse af maling.

Instruktioner

Sådan Paint Linoleum gulve

•Decide hvad du ønsker at gøre med baseboard. Hvis gulvet var slidt op, er chancer vinyl base er gamle også og det er ikke svært at fjerne det og sætte friske base, efter gulvet er færdig. Hvis baseboards er træ, kan du beslutte at genfremstille dem, eller beskytte dem med blue malere tape anvendes meget omhyggeligt.

•Rengør gulvene helt. En kraftig renere tsk vil være din bedste satsning. Hvis gulvet har nogensinde været voksede, købe nogle voks stripper fra en hardware butik. Hvis gulvet er ikke hundrede procent fri for gamle voks, vil ingen maling nogensinde overholde korrekt.

•Sand dit gulv. En palme sander vil arbejde meget godt, men hvis du ikke har en slibning svampe i grove kvalitet vil fungere fint. Du slibning for at sløve ordet og give "tand" for primeren. Bliv ikke fristet til at bruge en af disse "flydende sanders", vil de ikke arbejde godt på alle. Tør ned på gulvet før du anvender primer.

•Anvend en limning primer som KILZ eller XIM. Der er ingen grund til at gøre mere end én lag primer, nogensinde. Børste rundt i kanten af gulvbelægning, derefter rulle et godt lag primer over hele gulvet. Lad tørre ifølge producentens anvisninger.

•Vælge et gulv maling klogt. Du vil have mange muligheder fra vandbaseret maling, at to del epoxy belægninger til oliemaling baseret dæk eller endda marine paint. God gulv maling vil ikke være billigt og det er værd penge til at få en belægning, der vil rumme op til tunge slid, fugt og gentagen vask. Din bedste fremgangsmåde er at gå til en reel maling butik, hvor virkelige malere gå og tale med knowlegable personale. Ikke engang tænke på at få ordentlige gulv maling fra en "big box" hjem butik. De har ikke nogen og personale er generelt ikke godt informeret.

•Følg producentens anvisninger for uanset hvilken belægning du køber. Du bliver nødt til at gøre to frakker af hvad det er. Altid børste først og bruge en mohair roller for en glat maling job uden nogen lille fuzzies og fnug fra rullen. Billige Engangsruller er en falsk besparelser, fordi de simpelthen ikke vil lægge ned en dejlig glat finish.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com