Behøver en Jade plante en masse solen?

November 8

Jade planter er sukkulenter, der vokser meget godt i Potter omkring dit hjem. De er nemme at dyrke så længe deres basale behov er opfyldt. Over tid, jade planter kan vokse ind i buske eller træer op til 5 fod høje. De har tykke kødfulde blade, der kan være farvet med en blå, grøn eller rød farve. Mens de fleste andre planter er i den hvilende fase, blomstrer jade planter stjerne-formet lyserøde eller hvide blomster i vinteren. For at trives, jade planter har brug for den rigtige mængde af sollys.

Behov

Jade planter vokser bedst, når de får mindst fire timer af sollys dagligt. Mens de kan vokse i delvis skygge, foretrækker de fuld sollys. Målet for en dagtimerne temperatur på mellem 65 og 75 grader Fahrenheit og en nighttime temperatur på 50-55 grader. Hvis dit anlæg er i et sted, der får mindre lys, flytter det til direkte sollys straks kan få det til at blive brændt eller sveden. At flytte gradvis at holde anlægget sund.

Blomstrende tid

Modne jade planter blomstrer typisk om vinteren, normalt omkring jul. Når dagene bliver kortere og der er mindre lys, åbne blomsterne. Jades har brug for et mørkt rum om natten til at udløse denne respons. Hvis du holder en lys om natten, kan planten ikke blomstre for dig. At sætte det i en placering, der får dagslys i dag og mørke om natten vil fremme denne naturlige vane.

Advarsel

Selvom jade planter foretrækker klart lys, kan den varme sommersol svide saftige. En sydlige vendende vindue er ideelle i vinteren, men anlægget skal flyttes til en mindre intens stedet om sommeren. Kontrollere bladene ofte og hvis du bemærker, kanterne bliver brune, de kan få for meget sollys. En vissen udseende, men viser en mangel på vand.

Pleje

Jade planter vokser bedst i en veldrænet jord blanding. Blandingen bør holdes fugtig i aktive vækstperioden af foråret og sommeren. Jorden skal tørre ud mellem vandingerne om vinteren. Vanding er en fin balance med jade anlægget. For meget vand er ikke en god ting, fordi jade planter kan være påvirket af root rot. Selv om de er sukkulenter, vil tørke medføre steder til form på løv, blade til at droppe og plante at blive væksthæmmede.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com