Oplysninger om kinesisk Rød Panax Ginseng

November 8

Kinesisk Rød Panax ginseng er kendt af en bred vifte af navne, herunder asiatiske ginseng, rød kinesisk ginseng og simpelthen Panax. RxList hjemmeside viser, at Panax er en rod urt med medicinske egenskaber.

Historie

Ifølge Newsfinder hjemmesiden, har Panax ginseng været brugt i Kina for over 5000 år. Navnet ginseng stammer fra det kinesiske ord for "mand" og "plante" fordi roden er ofte formet som en menneskelig form. Det blev døbt Panax, betydning universalmiddel, i 1843 af en russisk botaniker ved navn Carl Anton Meyer.

Fordele

Panax ginseng kaldes undertiden en adaptogen, fordi det virker som en stemning stabilisator og hjælper folk med at håndtere stress, ifølge WebMD. Det aids i behandling af angst og depression. Ginseng bruges også til at forbedre hukommelse og koncentration, og det hjælper med at lette symptomerne på overgangsalderen.

Bivirkninger

Ifølge WebMD, har mennesker, der har brugt Panax rapporterede søvnproblemer. Andre symptomer omfatter ændringer af blodtryk, hovedpine, kløe, ændringer i hjerterytme, svimmelhed og appetitløshed. Panax indeholder et kemikalie, der forårsager fødselsdefekter, så det ikke anbefales til gravide kvinder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com