Sådan Care For brude slør blomst planter

November 8

Sådan Care For brude slør blomst planter

Hjemmehørende i Nordamerika og Asien, brude slør blomstrende planter eller Astilbes, er værdsat for deres slående blomster sprays. De kommer i flere farver og kan vokse så stor som 5 fødder eller så lille som 6 inches. De nå fuldt flor i forsommeren og kan dyrkes i både senge og containere. Disse stauder kræve let til medium skygge og veldrænet jord, som de kan tørre ud ret hurtigt i direkte sollys. Men de er generelt meget hårdføre og sygdomsresistente planter.

Instruktioner

•Plant frø i en indendørs plantning bakke, ifølge anvisningerne på frøposen for denne sort. Når frøene er vokset, eller hvis de er startet fra frøplanter, vælge en permanent udendørs placering for planterne. Jorden bør være blødt, fugtig, men veldrænet og skygge for størstedelen af dagen. Nogle sorter kan modstå flere timer af direkte sollys tidligt på dagen, men forsøger at minimere direkte lys. Plante planter 12-24 inches fra hinanden.

•Hold jorden omkring Astilbes mulched godt for at bevare fugt niveauer. Feed planter en nitrogen-rige gødning og holde dem godt vandes. Check vand niveauer ved at stikke fingeren i jorden nær roden af dit anlæg. Det skal føles fugtig og du skal have et par partikler af barkflis på fingeren, når du trækker det ud. Hvis du kan mener faktiske vand på din finger i jorden, du vande for meget. Lad jorden løbe indtil det er bare fugtigt og derefter begynde at vande igen. Hvor meget og hvor ofte der skal vand vil afhænge af din bestemt jord/muld mix og vejrforhold, så sørg for at overvåge din plante dagligt, indtil du får en fornemmelse for hvor godt din jord holder vand.

•Split Astilbes i to eller flere mindre planter ved at opdele dem på rødder hver tre til fire år. Astilbes er nemmest at overføre ved denne metode og planterne vokser bedst, når de holdes tyndet ud i denne mode. Når blomster hoveder brune i efteråret, forlader dem på anlægget. Dette vil hjælpe plante vejr vinterkulde. De skal ikke trimmes tilbage indtil foråret.

•Treat planter lige væk med et kommercielt produkt er relevant på det særlige problem hvis der er tegn på sygdom eller insekt skader. Astilbes er generelt sygdom og insekt-resistente. De betragtes som hjorte-resistente så godt. Hvis plantet i passende jord og holdt vandes og fodres korrekt, bør de være forholdsvis enkelt planterne til at opretholde.

Tips & advarsler

  • Astilbe ser bedst plantet i grupper; mix og match farver og sorter for visuel interesse.
  • Astilbe er populært bruges som en grænse plantning og i skyggen haver.
  • Astilbe foretrækker sur jord, så tilføje en rig på kvælstof gødning til jorden før plantning.
  • Korrekt fugtniveau er meget vigtige, så muld tidligt og ofte.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com