Fakta om Bougainvillea blomster

November 8

Fakta om Bougainvillea blomster

Bougainvillea er tropiske slyngplanter kendt for deres alsidighed og levende farver. De er en af de mest populære tropisk vinplanter dyrket i dag.

Oprindelse

Bougainvillea er hjemmehørende i Brasilien. De blev navngivet til canadiske explorer Admiral Louis de Bougainvillea, der rejste på tværs af Stillehavet i 1768.

Blomster

De farverige skærme udstillet af Bougainvillea er ikke faktisk blomster, men de højblade omkring deres små, hvide, relativt uanselige blomster.

Stauder vs enårige

Vokset i varmere klimaer, er Bougainvillea stauder, hvilket betyder, at de vil fortsætte med at vokse og blomstre år efter år. I de nordlige regioner kan de dyrkes som enårige, hvilket betyder, at de vil blomstre i sommermånederne, men vil ikke overleve hårde vintre.

Bruger

Bougainvilleaer kan dyrkes som hække, espalier-slyngplanter eller jorden dækker. De kan også dyrkes som overlappende potteplanter eller dyrkes i ampler. Som klatreplanter, kan de bruges til at tilføje farve til dæk og terrasser.

Pleje

Bougainvillea planter er meget hårdfør og kan overleve en vis grad af forsømmelse, men pleje er nødvendigt for dem at virkelig kan blomstre op. Sollys er afgørende for sund vækst og blomstring af bougainvillea, ideelt seks til otte timers sol om dagen. Mindre end fem timer vil forhindre bougainvilleaer fra blomstrende. Under de rette betingelser, kan bougainvilleaer blomstre 11 måneder af året.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com