Hvordan får jeg dræber formen på mine dæk?

November 8

Skimmelsvamp kan ophobes hvor som helst der er fugt i og uden for dit hjem. Bare fordi mug akkumulere på dine dæk udenfor betyder ikke, du bør ignorere det. Sort mug og andre former for skimmel kan præsentere sundhedsrisici, hvis de er inhaleret selv når du er udendørs. Skimmelsvamp kan også fremskynde rådnende træ, så enhver mug, der akkumulerer på de træ sidefødder af dine dæk kunne være at skabe en katastrofe venter på at ske.

De rigtige materialer

Det antages ofte, at blegemiddel er den bedste måde at dræbe og fjerne mug fra et dæk. Efter gendannelse-en-deck.com, kan bruge blegemiddel på en træterrasse skade træet og gør det vanskeligt at plette dæk i fremtiden. PWC Magazine advarer at blegemiddel-baserede dæk rengøringsmidler kan misfarve træet og medføre strukturelle skader på træ, samt ved at forårsage træ til begynder at langsomt opdeling og falde fra hinanden i tops. En natrium percarbonate-baserede rengøring løsning foreslås for at hjælpe rene skimmel og meldug fra træ dæk uden farvning og beskadige træet. Den rengøringsmiddel skal skrubbes med en stiv børste og derefter fjernes med en haveslange. Undgå en magt sprøjte, da de kan også skade træet og fjerne nogle af de beskyttende pletten fra træ.

Træ lysere

Nogle gange kan en skimmel eller meldug problem blive ganske alvorlig. Træ dæk begynder at blive skør, og hvad der ligner rust pletter begynder at dukke op på overfladen. Dette er på grund af en række problemer, der omfatter dybtliggende skimmel og meldug. For at rense de vanskeligere mug problemer, vil du har brug for, hvad der betegnes som en træ-lysere produkt. Som din træterrasse begynder at dreje grå, eller endda sort, skal du bruge en træ-lysere produkt til at fjerne støber og andre forurenende stoffer. Masterhandyman.com tyder på udkig efter en lysere produkt, der ikke bruger blegemiddel. De billigere blegemidler stole på blegemiddel at lysne træ, men dette kan medføre grå og hvide pletter på træ og skader på træ, som tidligere nævnt. Prøv at bruge en citrus-baserede produkt i stedet.

Forebyggelse af mug

Hvis du gå gennem processen med at fjerne mug fra dine dæk, kan du spekulerer på, hvad der kan gøres for at forhindre mug i at ske i fremtiden. ServiceMagic.com anbefaler tilføje ventilation til dine dæk for at forhindre ophobning af fugt. Hvis dine dæk er tæt på jorden i nogle steder, disse steder har tendens til at samle mug. Simpel ventilationshuller boret i disse områder kan hjælpe, eller du kan installere en lille metal risten, der ville tillade passende luft flow. Også kan du grade landet, således at vandet løber væk fra og ikke mod din træterrasse. Hvis klassificering af jorden og tilføje ventilation ikke stopper mug fra formning, kan det være tid til at bringe i en professionel entreprenør til at vurdere din situation.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com