Hvor hurtigt vokser en hasselnød træ?

November 9

Hvor hurtigt vokser en hasselnød træ?

Hazel nødder vokse som små træer eller store buske, afhængig af arten. Corylus americana, eller amerikanske hasselnød, ligner en busk. Hybrider af C. avellana, eller den europæiske hasselnød, er den mest kommercielt værdifulde, ifølge University of Minnesota.

Geografi

Oregon er den største producent af kommercielle hasselnødder, men der er flere hjemmehørende arter, der er spredt over hele USA. Disse små træer tendens til at vokse som understory træer og producerer små nødder med tykke skaller. De vokser hurtigst i fugtig, frugtbar jord i områder med kølige somre og milde vintre, ifølge University of Tennessee. Fattige, tør jordbund forårsage vækst at blive forsinket og træet til at blive forkrøblet.

Identifikation

Hazel nøddetræer har tykke og tætte baldakiner og brede blade med tandede kanter. Amerikanske hasselnødder kan vokse op til 18 fod høj og er bedømt som et medium til hurtig voksende træ af instituttets Arbor Day. Europæiske hasselnødder vokser til 25 fod og er bedømt som hurtigtvoksende træer.

Vækst

I nogle hurtigtvoksende træer omsættes hurtige vækst ikke til hurtig frugtproduktion. Dette er ikke tilfældet med hasselnød træer. Disse små træer kan nå løbetid på så lidt som tre år, ifølge University of Minnesota. Modenhed defineres som værende i stand til at producere en afgrøde af nødder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com