Kan jeg gøre mit Toilet et pres bistået Toilet?

November 10

Kan jeg gøre mit Toilet et pres bistået Toilet?

Mest bolig toiletter er tyngdekraft fodret modeller, der bruger en helt anden metode til at sende vandet fra tank til skålen end pres-assisteret toiletter bruger. En pres-assist toilet tvinger vand ud af tanken med større kraft. Det er i øjeblikket ikke muligt at forme pres-assist-teknologi med din nuværende tyngdekraften toilet.

Forskellige skåle

Den vigtigste grund til en traditionel tyngdekraften toilet ikke kan konverteres til en pres-assist toilet er, at de to teknologier bruge forskelligt manipuleret skål. Passager fra tank til skålen og skåls rand huller på en tyngdekraft toilet er designet til korrekt transport af vandet falder ned fra tank. En pres-assist toilet skål er udviklet til at acceptere vand, der er tvunget ned med meget større pres.

Forskellige tanke

Kampvogne af pres-assist toiletter er specielt designet for pres-hjælpe-enheder, der både indeholder og tvinge vandet ned i skålen. Kampvogne af gravity toiletter er designet til forskellige komponenter. Disse to kampvognsmodeller er ikke indbyrdes udskiftelige. I en tyngdekraft toilet holdt vandet i toilet tank, selv, i modsætning til i en pres-assist model, som indeholder en mindre tank inden for ydre toilet tank.

Flushing komponenter

En tyngdekraft toilet bruger en udfylde ventil, der kommer på når toilettet er skyllet og tank vandstanden falder forbi et bestemt punkt. Når vandstanden når et forudbestemt niveau, slukker det. En flush ventil fungerer normalt ved at åbne et stopgarn, der giver tank vand blot strømmer ud af tanken. Styrken af tyngdekraften, sammen med mængden vand inde i tanken, fremdriftsmiddel magt flush. Pres-assist toilet fungerer helt anderledes. Presset fra den toilet vandforsyning linje komprimerer den fanget luft i de mindre tank i toilet tank. Denne trykluft styrker derefter vandet ned i skålen.

Flushmate pres-hjælpe

Den eneste måde at ændre Trækmetode komponenterne i et toilet tank med pres-assist komponenter er, hvis toilettet er allerede en pres-assist toilet. I dette scenario tilbyder Flushmate en forandring-out kit, som tillader dig at opgradere rødmen systemet i dit toilet har Flushmate pres-assist komponenter. Denne ændring-out kit virker kun på et bestemt udvalg af kampvogne fra andre pres-assist toiletter. Ifølge Flushmate, ikke kan sit pres-assist system eftermonteres i en standard, tyngdekraft fodret toilet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com