Hvordan at finde en lækage i din Swimming Pool

November 11

Hvordan at finde en lækage i din Swimming Pool

Din swimmingpool er ved at miste vand - hvad nu? Oversigt over, hvordan at finde en lækage i din swimmingpool. Uanset om du ordne lækagen selv eller hyre en pool professionel til at løse læk for din, denne artikel vil spare dig penge

Instruktioner

•Overvåge vandtab pool over fire og tyve timer med pumpen kører og derefter igen uden omløb system på. Logge denne information i en detaljeret Logbog.

•Hvis poolen taber mere vand med pumpen på, du sandsynligvis have en lækage i VVS-system i din pool. De mest almindelige områder for vand at sive fra VVS-systemet er:

-I returslangen hvor tilbagevenden møder bagsiden af havnens tilbagevenden i væggen for swimmingpoolen.

-I filteret, hvor vandet slipper forbi filter toppakning og i efterdønningerne linje til poolen

-Gennem skimmeren suge liner hvor røret forbindes til bunden af skummer underjordiske

•Hvis poolen taber mere vand med pumpe ud, eller lige mængder vand pumpen er på eller off finder du lækage i strukturen i poolen. For konkrete puljer vil dette være et knæk i pool shell, og vinyl liner pools vil være et hul i vinyl liner.

Det er meget muligt, at strukturelle vandtab i beton eller vinyl liner puljer bliver gennem den hydrostatiske sikkerhedsventil, som er i de vigtigste afløb i bunden af puljen. Dette er en én måde ventil, der har en mekanisk forbindelse, der kan og vil slides til sidst.

•Efter du har identificeret hvis pool lækage er i VVS eller strukturen i poolen kan du fortsætte til leje en entreprenør eller reparere lækagen dig selv.

-For VVS utætheder skal du en trykprøvning af dine VVS system-strukturel utætheder skal du en dykker/visuel inspektion af den indvendige overflade af din pool

Leje enten af disse to specifikke opgaver bliver mere overkommelig end at ansætte en virksomhed til at komme og begynde fejlfinding din pool lækage i almindelighed. Der er en række opgaver og test, som kan udføres før leje en reparation professional til at reducere omkostningerne samt øge din troværdighed som en informeret kunde. At blive informeret og giver detaljerede vand tab noter vil bidrage til at reducere sandsynligheden for at blive udnyttet af skruppelløse entreprenører.

•En endelige diagnostiske trin hver pulje ejeren kan tage er at lade den plan vanddråbe i poolen til det punkt, hvor det stopper på sin egen. Husk at pools ikke være drænet til mindre end 8" af vandet i de lavvandede ende, medmindre anbefalet af en professionel til at mindske risikoen for skader til puljen. Vandstanden kan indikere at du hvor lækagen kan være, og hvor det ikke.

Sørg for at slukke din pumpe, hvis vandstanden falder tidligere mundingen af havnens skimmer eller equalizer for din skimmer at undgå kører det tørre og overophedning det.

•Finding en lækage i din swimming pool kan være vanskelig og tidskrævende - for ikke at nævne costsly. At udfylde så mange indledende yests og reparationer som du kan vil bidrage til at gøre din pool mere overkommelig og fornøjelig. Ikke enhver lækage kan være dækket i en kort sådan artikel på pool lækager. Hvis du har gennemført alle trin i denne hvordan og stadig ikke kan finde lækagen i din swimming pool kan du bruge swimmingpool lækagen at finde guide på www.findaleak.ca til at udforske flere test til påvisning af lækage, teknikker og almindelige problemer, som medføre vandtab af i swimmingpools.

Tips & advarsler

  • Brug den røde farvestof og dropper fra gamle pool vand test kits som en interimistiske farvestof og applikator for dye test
  • Udvis altid forsigtighed i eller omkring en swimming pool

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com