Hvordan man laver en konkret Rock springvand

November 11

Hvordan man laver en konkret Rock springvand

Springvand Tilføj en særlig slags magi til din have eller baggård landskab. Den bløde sive i vandet tilføjer som det splashes i springvand reservoiret musik til din have. Du kan nemt gøre en konkret rock springvand med materialer fra din lokale landskab levering butik. Designe et lille springvand som stemning for din terrasse, eller gøre en stor konkrete sten springvand som et omdrejningspunkt for din landskabspleje.

Instruktioner

•Lay ud af din springvand perimeter baseret på dens overordnede dimensioner og bestemme dens højde. Tag dine målinger til din lokale landskab levering, og medarbejderne vil rådgive dig om, hvor mange konkrete klipper du bliver nødt til at fuldføre dit projekt. Beton sten, eller faux klipper, er mere ensartede i størrelse og form end naturlige rock, og de også vejer meget mindre. Der er flere farver og stil variationer af konkrete rock for dig at vælge imellem.

•Excavate placering for dit springvand, at fjerne enhver græs og snavs. Placer den første række af konkrete rock langs omkredsen, tilføjelse af vandtæt lim, såsom flydende søm eller thinset, mellem klipperne. Liquid negle er lettere at anvende da du klemme det direkte fra beholderen. Thinset påføres med en murske som om mursten, og det er meget messier at arbejde med. Typisk, du dække sten med thinset ligesom smøre toast, mens flydende søm behov kun en hvirvel eller to mellem klipperne, hvor de mødes.

•Stack den anden række af din rock springvand centreret på de linjer, hvor klipperne på din første række mødes. Svimlende sømmene vil gøre en stærkere og mere interessant udseende rock springvand. Vedhæfte stenene sammen på siderne og ovenpå med lim, anvendes de samme som i trin 2. Bygge rock væggene i dit springvand, indtil du når den ønskede højde, men ikke lim den øverste række.

•Klippe Dam liner til at passe inde i springvandet konkrete rock fra bunden til toppen af klippevægge. Foringen er i en rulle, så skåret en smule mere, end du har brug for, og afskære overskydende, når du placerer det sikkert.

•Sæt den øverste kant af foring nedenunder det øverste lag af beton rock, og Fastgør det med flydende søm eller thinset klæbestof. Lad den klæbende tørre. Følg tørretid anvisningerne på din klæbemiddel af valg, men planen på mindst 24 timer efter de selvklæbende produkter til helt helbrede.

•Sæt et par sten i midten af dammen liner at ophøje fountain pumpe, indtil spidsen af springvand sprøjten er op af vandet. Nogle springvand har periscope-type sprøjten ventiler, som du kan løfte så højt som du har brug for. Hvis din pumpe er udstyret på denne måde, skal du ikke ophøje det overhovedet.

•Køre den den elektriske ledning langs bunden af springvandet, så diskret op og over en side. Fyld springvandet med vand før du tænder på pumpen. Justere spray efter behov.

Tips & advarsler

  • Vedhæfte din pumpe til en timer for en automatisk springvand.
  • Skiller sig fra springvandet, når du første gang tænder det, i tilfælde af spray er for meget.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com