Hvornår Concord druer blomst?

November 12

Hvornår Concord druer blomst?

Normalt ikke spist som en tabel drue, dyrkes Concord druer for deres anvendelse i syltetøj, marmelade og frugtjuice. I modsætning til deres europæiske lilla drue modparter, Concord druer har løs, glide skins og masser af frø.

Karakteristika

Blomsterne i Concord grapevine eller Vitis labrusca 'Concord,' er meget velduftende og små blomstrer, som er grønne farve. Blomsterne er ubetydelig i størrelse i forhold til de store klynger af druer, der følger sæsonen efter bloom og de tre-fligede grønne blade, der omgiver de løvfældende vinstokke.

Tidslinje

Ifølge hjemmesiden YourGardenShow.com, Concord vinstokke blomster i maj og juni, efterfulgt af klynger af druer, der vises i efteråret.

Fra Bloom drue

Når blomsterne er i fuldt flor, vokse grønne druer fra spidsen af den fuldt udvokset 10 - 16 tommer skud. Blomsterne er fuldstændig absorberet af drue og i sidste ende ændres fra grøn til lilla og en mere fast konsistens. Når druerne er høstet i efteråret, skuddene vil igen vokse med en tidlig bud svulme på grapevine og processen starter forfra.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com