Hvordan man laver en sol espalier

November 12

En velplaceret espalier i solen giver sol-elskende blomster og vegetabilske planter til deres nødvendige andel af næringsstoffer og lys. Plast eller træ espalier kan købes i mange hjem forbedring og isenkræmmere, men dem, der besidder lidt vide hvordan kan gøre deres egne espalier i stedet for at købe en i detailleddet. Når du har valgt et sted omkring dit hjem, der modtager masser af dagtimerne solen, er det næste skridt montering tremmer.

Instruktioner

•Anvend en sammenfoldelig lineal til at måle afstanden fra jorden til den ønskede højde på væggen i dit hjem. Det resulterende tal vil være længden af træ skal bruges til espaliers ramme. Tilføje en fod til måling, som vil give den underjordiske støtte.

•Measure og cut to 2 x 4 brædder til længden du har optaget fra trin 1. Læg disse to boards fladt på jorden, fordelt omkring to til tre fødder fra hinanden. Måle og skære en anden 2 x 4 bord, der er lig med afstanden mellem de længere bestyrelser. Flip hver længere bord på sit kortere 2-tommers side, Læg mindre bestyrelsen på tværs af deres toppe og skrue i toppen af mindre brættet for at knytte alle tre træ komponenter sammen og gøre rammen.

•Lay én tremme fladt på tværs af en 90 graders vinklet hjørne på rammen. Anbring det så de vinkler 45 grader og er 1 tommer væk fra den faktiske hjørne. Hammer det på plads. Bruge en coping så for at afskære overskydende træ, der rager ud fra rammen, men vinkel cut, så den tremme slutningen er flush til slutningen af rammen.

•Angle en anden tremme 3 til 4 inches ned fra først og gentage processen fra trin 3. Fortsæt med at tilføje lameller på denne måde, indtil der er 1 fod tilbage på rammen. Start fra bunden og arbejder mod toppen, Gentag trin at tilføje lameller ovenpå de andre denne gang lystfiskeri den nye lameller overfor de andre til at oprette en criss-krydset mønster.

•Paint, bejdse eller anvende vand fugemasse til rammen, hvis det ønskes. Når tør, grave to huller i jorden på den placering, du har valgt til espalier. Grave hvert hul 1 fod dyb og afstand fra hinanden i samme afstand som espalier understøtter. Stå på espalier op og placere hver 1 fodstøtte i hvert hul; dække med fast pakket fyld snavs.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com