Spa vindue udsmykning idéer

November 12

Spa vindue udsmykning idéer

Når redecorating dit windows, tage inspiration fra de karakteristiske stil set på opskalere kurbade. Mens mange af disse ideer koste lidt at gennemføre, de straks gøre rummet føler mere luksuriøse — og dermed hjælpe du føler dig afslappet og forkælet i hverdagen.

Bambus og sten

Kurbade har almindeligt japansk eller japansk-inspirerede interiør, fordi den ekstra, men rigt tekstureret, kig beroliger øjet og Ånden. Uanset om dit værelse interiør låner fra det æstetiske eller ej, kan du stadig bruge et strejf af det til at dekorere dit windows. Hænge roll-down nuancer eller persienner lavet af bambus. Skrub i vindueskarmen ren for støv. Linje op med et udvalg af glat sort sten på karmen. For en hurtig inspirerende touch, male et bogstav i hvid maling på hver sten så stenene på karmen stave en meningsfuld ord, såsom "Imagine" eller "Tør".

Linned og drivtømmer

Seaside kurbade låne ofte fra den breezy, rustik middelhavsstil. Selv hvis du bor i en lille by, kan du importere nogle kystnære spa smarte med en nem vinduet makeover. Erstatte gardinstang med et lang stykke drivtømmer, der er i det mindste noget lige. Få hvide linned gardiner og sølv brusebad gardin ringe. Anvende en antik maling finish på ringene til at gøre dem ser forvitret. Finish omfatter tin og antik sølv. Hænge gardiner fra drivtømmer stangen.

Vindueskarmen Garden

Naturlige skønhed er en stigende tendens i spa-miljø. Opret din egen med en vindueskarmen have. Dette behøver ikke at betyde en smal kasse fuld af snavs, der vil spill og oprette en rengøring hovedpine. Opbygge en vindueskarmen boks eller tilpasse et badeværelse, organisere hylde til at passe i samme rum. Plante duftende, nybegynder-venlig urter som basilikum og purløg eller lyse blomster i små mason krukker. Line op krukker på hylden eller vindueskarm.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com