Navnene på hvide blomstrende buske

November 12

Navnene på hvide blomstrende buske

Fordi de betragtes som en neutral farve, buske eller buske med hvide blomster blend godt med andre vegetabilske farver og gøre en attraktiv landskabspleje tilføjelse. Hvide blomster også give en iøjnefaldende kontrast med grønne blade. Nogle af de mest almindelige planter blomstrer med hvide blomster, herunder sorter af roser.

Amerikanske hyld

Den amerikanske ældre (Sambucus canadensis) tilhører Gedeblad-familien og er også kendt som sød ældre eller blot hyldebær. Det er en busk med flere stængler, der spreder sig over et stort område og producere blade er løvfældende. Den kan vokse op til 15 fod høj og bred. Det producerer også klynger af små hvide blomster, der har en stjerne form. Disse blomster blomstre de fleste steder i foråret og sommeren. Det producerer frugt, der er blå-back i farve, der kan spises. Hjemmehørende i Nordamerika, den amerikanske ældre gør godt i alkaliske og sure jordbund. Selv om det kan gøre godt i delvis skygge områder, foretrækker fuld sol. Det også kan modstå tørke, men gør bedre i områder med fugtig jord. Det kan dyrkes fra stiklinger eller frø. Amerikanske ældste har koncentrationer af c-vitamin.

Anastasia Rose

Anastasia rose er en af sorterne af rosa hybrid te roser. Den vokser som en busk, der producerer smukke hvide blomster. Hver af dens hvide roser producerer ca 30 kronblade og er omkring 5 inches tværs. Den trives bedst når den modtager delvise solen og er i et område med et moderat klima. Den vokser hurtigt nemlig længe nemlig den er plantet i næringsrig jord og modtager en tilstrækkelig forsyning af vand. Dens blade har en blank tekstur og er mørk grøn farve. Anastasia rose har også en tiltalende duft. Det producerer en blossom for hver stængel og gentagne gange blomstrer i foråret og sommeren måneder.

Abelia

Abelia (Abelia x grandiflora) er en busk, der producerer både pink og hvide blomster i sommermånederne. Abelias trives i områder med en moderat klima, der får fuld sol til halvskygge, og jord, der er fugtig og godt vandede. Det kan vokse fra 5 til 10 fod, afhængigt af dens placering. Det er en tyk busk med mørkegrønne blade om sommeren. Bladene derefter henvende sig til lilla, grøn og rød i efteråret. En Abelia har en let duftende lugt. Det er ofte bruges til form hække og kombinerer godt med andre bredt blad evergreens. Ifølge webstedet have Pilot Navigator er resistente over for sygdomme og insekter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com