Sådan installeres en modulopbygget telefonstik til at erstatte et vægstik

November 12

Erstatte et vægstik med en ny modulopbygget telefonstik er en simpel opgave. Du behøver ikke at være ekspert elektroingeniør, da det er blot et spørgsmål om at løsne nogle skruer og lægge dem tilbage igen. Blive fortrolig med processen før du installerer en modulopbygget telefonstik til at erstatte din vægstik.

Instruktioner

•Drej off linje fra boksen interface fastgjort på ydersiden af huset. Åbne boksen interface og unplug den master jack. Alternativt kan du tage en anden telefon på den samme linje ud af krogen, som vil holde den fra ringen.

•Fjern den gamle jack. Fjerne den modulære ledningen fra stikket du ønsker at erstatte. Skru skruerne fastgørelse jack til væggen. Her vil du se flere (normalt fire eller seks) forskelligt farvede ledninger fastgjort på indersiden af jack. Diagram deres placering, så du vil huske hvordan man vedhæfte dem til de nye stik. For at løsne dem, simpelthen Løsn skruerne holder dem.

•Undersøg telefonen ledninger. Hvis ledningerne er beskadiget på nogen måde, bruge bidetang for at fratage isolering omkring ledningerne, så afbrød enderne af ledningerne og fratage plast ledning der dækker væk.

•Reattach ledningerne til den nye jack. Brug skruerne i den nye jack vedhæfte dem i den samme placering som de var knyttet til den gamle jack. Brug nålen næse tænger, bøje enderne af ledningerne i U figurer. Placer wire-enderne omkring skruerne på bagsiden af den nye jack og fastspænd skruerne, bedrift, således at ledningerne ophold på plads.

•Fasten telefonstikket på væggen. Skubbe ledninger ind i hullet i væggen. Hold den nye jack mod væggen den samme position som den gamle jack og skru den på plads. Sæt telefonen tilbage i og drej på linjen.

Tips & advarsler

  • Der er primært to typer af modulopbygget telefonstik. Én type lægger flugter med væggen og andre mounts på overfladen af muren. Når du er på hardware butik, forsøge at finde en modulær jack, der er den mest identisk med den gamle, du ønsker for at erstatte. Dette vil hjælpe sikre, at det passer korrekt.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com