Egenskaber af Hibiscus te

November 12

Egenskaber af Hibiscus te

Hibiscus, også almindeligt kendt som roselle, er en woody blomstrende plante, der vokser i tropiske og subtropiske lande. Ifølge amerikanske levnedsmiddel- og Landbrugsorganisation er hibiscus blomst også den bedst sælgende botaniske produkt i international handel. Af 2010, havde hibiscus te vundet popularitet for dens sundhedsmæssige egenskaber. Som hibiscus blomster falder af anlægget, svulme lyse røde calyces--de ydre blomsterblade--. Hibiscus avlere høst, tørre og sælge blomsterknopper til urtete og drikkevarevirksomheder. Med sin sød, syrlig smag, ligner en tranebær-orange drik, te er også kendt som sur te.

Sænker blodtrykket

Ifølge en antioxidanter Research Laboratory undersøgelse foretaget på Tufts University, sænker hibiscus te blodtrykket i prehypertensive og mildt hypertensive voksne. Hypertension er også kendt som højt blodtryk. In-vitro undersøgelser--kontrollerede petriskål og reagensglas undersøgelser--viste, at Hibiscus ekstrakter føjet til urtete blandinger og andre drikkevarer har antioxidant egenskaber. Antioxidanter hæmmer mængden af oxidation, der påvirker molekyler, som kan forårsage celleskader og højere blodtryk.

Kræft kæmper

Ifølge narkotika hjemmeside, in vitro---kontrolleret i glas--eksperimenter har fundet at hibiscus blomst ekstrakter brugt i te kan kæmpe mod visse cancer cellelinjer. Hibiscus te stærk antioxidant aktivitet har evnen til at inducere apoptose, eller celle død, i kræftceller ifølge forskning.

Vanddrivende og Mild afførende

Blomst ekstrakter brugt i te fungerer som et diuretikum, øget vandladning. Øget vandladning frigiver toksiner fra kroppen, udskylning kemikalier. Nogle diuretika anvendes til behandling af hjertesvigt, nyresygdomme og forhøjet blodtryk, men forskningen er stadig på vej til at bevise hibiscus te evne til at behandle disse lidelser. Te er også brugt som et mildt afføringsmiddel på grund af den samme tvunget rensende egenskaber.

Hæmmende muskuløs effekter

Flydende hibiscus ekstrakter, helsekosteksperter og te skaberne tilføje til te har vist sig at have hæmmende effekter på sammentrækning af forskellige muskelvæv, herunder livmoderen og områderne omkring livmoderen. Hibiscus ekstrakter demonstreret en mildt rensende aktivitet eller afslapning effekt, da den blev testet på lab rotter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com