Hvad er faren ved en brudt termometer i en pulje?

November 13

Hvad er faren ved en brudt termometer i en pulje?

En pool termometeret måler en pool vandtemperatur og fungerer som en indikator for mulige farlige situationer, såsom vand, der er for varmt eller koldt, betingelser, der kan forårsage hypotermi eller overophedning i svømmere. Termometre er tilgængelige i forskellige stilarter og typer. De fleste er lavet af glas eller plastik og indeholder en væske---vegetabilsk olie, kviksølv eller en anden væske---der angiver temperaturen læsning. Termometre, ligesom andre pool elementer, er modtagelige for breaking og udgør en række farer for du og andre personer ved hjælp af din pool.

Glas fragmenter

Stykker af glas fra en brækket termometer er farlige for mennesker og kæledyr i nærheden af poolen. Glas fragmenter kan skære mennesker og dyr gå ved siden af poolen eller pool i stueetagen. Lille glas fragmenter kan også holde sig til en persons hår og tøj---resulterer i mulige nedskæringer senere.

Moderne termometre og flydende forurening

En anden fare for en brudt pool termometer er dens flydende indhold. Indholdet af en pool termometer kan spill ud i bassinvandet. Drikke væsken er farligt og kan medføre kvalme, opkastning og andre sundhedsmæssige problemer.

Ældre termometre

Ældre kviksølv-baserede termometre er ekstremt farlige---kviksølv danner dråber, der ophobes i sprækker og andre rum rundt og inden for din pool. Disse dråber udsender dampe og kan føre til sundhedsmæssige problemer, herunder følelsesløshed, nedsat perifere syn og sovende fornemmelse på huden. Forbrugende kviksølv-forurenet vand er også ekstremt farlige og kan føre til sundhedsmæssige problemer, der kan resultere i dødsfald.

Plast termometre

Endnu et brudt plast termometer er farlige---plast fragmenter udgør en risiko for sår og hudafskrabninger, hvis trådte på eller børstet mod.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com