Er det klogt at konsolidere kreditkort gæld i et hjem-Equity Line of Credit?

November 13

Veje fordelen

Evaluere minimum beløbet udbetalt hver måned mod kreditkort gæld og derefter sammenligne det med en hjem-egenkapital kreditlinje betaling. At foretage en betaling til et lån selskab i stedet for flere kan spare tid, penge og hovedpine hver måned. Og da betalinger er typisk lavere på et hjem ansvarlig lånekapital end kreditkort med højere renter, gæld kan betales i et hurtigere tempo i de fleste tilfælde.

Ved hjælp af egenkapital

Tappe dit hjem egenkapital er ikke altid et klogt valg. At tage et lån mod en home equity og bruger hjem som sikkerhed for lånet kan have negative konsekvenser. Hvis du har brug at sælge og markedet har flyttet nedad, muligvis dit hjem for eksempel ikke værd hvad det var, når lånet var stammer, og du vil være sælger for et tab.

Bundlinjen

Vurdere fordelene ved besparelser, og mener ikke at tappe alle dit hjem egenkapital for en konsolidering af lån. Dette kan betyde betale off nogle af din gæld under paraplyen af et hjem ansvarlig lånekapital mens forberedelserne til et worst case-scenariet situation bør ejendomsmarkedet oplever en afmatning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com