Anvendelser af Begonia Semperflorens

November 14

Anvendelser af Begonia Semperflorens

Begonia semperflorens, eller voks begonia eller sengetøj begonia, er en plante, der er kendetegnet ved en frodig udseende med blomst farver fra hvid til pink og rød. Planten har flere funktioner for både indendørs og udendørs haver, som tager fordel af plantens holdbarhed. Begonier skal ofte vandes, men da denne plante ikke kan tåle tørke godt.

Grænsen planter

Hårdførhed og tætte løv i stand til med denne art af voks begonia gør det et ideelt valg som en grænse plante til udendørs haver. Grænsen planter skabe farverige rammer for din have mens du også arbejder for at beskytte planterne inde i haven fra små dyr og kravlende insekter. Som en perrenial blomstrer Begonia semperflorens året rundt, så din udendørs haven til at opretholde en form for farve helt frem til den første frost i år.

Indendørs luft Purifier

Ifølge havearbejde hjemmeside plante pleje, kan voks begonier af denne type bruges som luftrensere til at fjerne visse kemikalier i luften. Dette kan være særlig nyttigt, hvis du bor i et hjem med en ryger, da voks begonier dybest set spise CO2 ud af luften og pumpe frisk ubeskadigede ilt tilbage i. Dette er ikke til at sige, at et par potteplanter begonier er en grund til at begynde at ryge indendørs, men planterne kan yde hjælp til en eksisterende luft opfriskende strategi.

Container haver

Container haver gør stor brug af Begonia semperflorens på grund af plantens tætte og buskede løv. Have-entusiaster, der bor i byen uden megen adgang til jord kan nemt oprette en frodig container haven ved hjælp af flere Potter voks begonier. Tyk og rigelig bladene af disse planter vil gøre det synes som om gryder under dem ikke engang der. Voks begonier kan også tilføje højde og dybde til en container haven giver mulighed for en fyldigere udseende.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com