Ideer til lagring middagstallerkener på disken

November 14

Ideer til lagring middagstallerkener på disken

Det er en skam at lukke din smukke middagstallerkener væk i et svagt skab når de kunne være udstillet. Gemme dine plader på tælleren i køkkenet eller spisestuen er ikke bare dekorative, det er også bekvemt--pladerne er umiddelbart tilgængelige, når du vil angive middagsbordet og er allerede på plads på en buffet nadver. Hvilken teknik du bruger til at gemme dine tallerkener vil afhænge af om du har tænkt dig at få dem vist.

Stablet

Stabling middagstallerkener på tælleren er den billigste løsning. For at undgå at ridse finish på pladerne, indsætte en ubrugt kaffe papirfilter eller en filt cirkel mellem hvert par. Hvis du stabling resten af Kina sat ud over middagstallerkener, sætte de største plader i bunden og tilføje salat plader og underkopper i faldende rækkefølge efter deres omkreds.

Plade Rack

Plade stativer er designet til at holde sæt plader oprejst og er ideelle til counter top opbevaring. Plade stativer er lavet af wire, metal, træ eller plastic og fås i en række forskellige designs. Du kan finde dem i afsnittet housewares i varehuse eller i køkkenet specialbutikker. En elegant fad-Afløbsbakke kan også blive presset ind i tjenesten som en plade rack.

Staffeli står

Staffeli står vil vise individuelle middagstallerkener. Disse dekorative stande er som regel lavet af træ eller metal og hold en plade lodret i en lille vinkel, så design kan ses let. Købe en stand for hver plade, du ønsker at fremvise, eller købe en enkelt stå og placere den på toppen af en stak for at udstille en plade.

Plade stande

Plade stande er differentieret strukturer som regel lavet af metal med cirkulært lag designet til at holde stakkevis af plader. En tallerken stå kan have en, to eller tre niveauer til at rumme varierende antal plader. One-differentieret plade stilling kan have dekorative sider at omgive pladerne, mens en stand med to eller tre tiers er oftest åben i siderne. Da pladerne i en tallerken stå stablet direkte oven på hinanden, sæt filt eller et kaffefilter mellem hvert sæt.

Kurve eller placeringer

Du kan stuve dit middagstallerkener inde kurve, placeringer eller andre opbevaringsbeholdere, hvis du ikke vil have dem vist. Tunge låg hat kasser er dekorative og robust, og der er opbevaringskasser i hver størrelse, form og design tilgængelige til at passe din indretning. Der er også kommercielle plade covers lavet specielt til at beskytte stablet middagstallerkener. De er som regel lavet af quiltet bomuld eller vinyl og er polstret for at beskytte din porcelæn fra chips og støv.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com