Hvordan reparere et Toilet anti-sifon?

November 14

Hvordan reparere et Toilet anti-sifon?

Moderne toilet refill ventiler har indbygget anti-sifon beskyttelse. Dette forhindrer vand fra toilet tank bliver suget tilbage ind i vandforsyningen i tilfælde af en pludselig, uventet nedsættelse af vandtryk. Hvis du har en ældre toilet, ventilen kan ikke omfatte en anti-hævert funktionen, og den eneste måde at få back-flow forebyggelse er ved at erstatte det med en, der gør. Det skal have ordene "anti-sifon" eller "kode godkendt" trykt på den. VVS koder i hele USA og Canada mandat brugen af anti-sifon toilet ventiler.

Instruktioner

•Undersøg din utæt refill ventil, og forsøge at reparere det kun hvis du finde ud af, at det omfatter en anti-sifon ventil. Ellers, erstatte det med en ny.

•Løsn bolden på enden af håndtaget arm og ryst den. Erstatte det, hvis der er vand i, og derefter skrue den tilbage på og justere arm, så det stopper refill ventilen, når tanken er fuld. Hvis ventilen stadig lækager, skal du erstatte spændeskive på slutningen af stemplet.

•Drej off vand på toilettet og skylle toilettet for at dræne tank. Skru nødder eller skruer på toppen af utæt ventil til at fjerne stemplet. Der kan være to Vingemøtrikker, som du løsne i hånden, eller tre Phillips skruer, som du løsne med en skruetrækker.

•Lift stemplet og fjern skive på bunden ved at skrue skruen holder den. Skub off skive rundt i kroppen af stemplet. Udskift enten eller begge af dem, hvis de er slidte. Det er bedst at tage hele stemplet forsamlingen til hardware butik til at være sikker på du får de korrekte skiver.

•Look på ventilsædet inde i kroppen af ventilen. Hvis det har en firkantet eller hex (sekskantet) hul, fjerne og udskifte det med et sæde skruenøgle, som er tilgængelig på hardware butik. Hvis det har et rundt hul, du kan ikke erstatte det, men du kan skylle det for at fjerne snavs ved at dreje på vandet i et par sekunder før du udskifter stemplet.

•Skru i et nyt ventilsæde, hvis du erstatter den forhenværende sig, derefter skubbe stemplet tilbage på plads og erstatte og fastspænd de skruer, der holder det. Tænd for vandet igen.

Tips & advarsler

  • Sørg for refill røret ikke strækker for langt ned i overløb røret. Hvis det gør, kraften af vand fra refill rør kan lavet et vakuum, suger vand ned i overløb røret. Det er ikke farligt, men det spild af vand.
  • Være sikker på, at vandet i din tank aldrig stiger over toppen af refill ventil. Hvis det sker, vil det ophæve hvilken som helst anti-sifon garanti ventilen kan have.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com