Sådan fjernes Rust på Vinyl fliser

November 14

Vinyl-flise gulve kan blive modtagelig for rust pletter, hvis vandet plaskede på gulvet og lov til at tørre--især hvis det er hårdt vand. Og markedsføring metalgenstande direkte på gulvet for længere perioder kan forårsage rust pletter. Den overordnede skønhed af gulvbelægningen er faldet med pletter. Ved at fjerne rust pletter fra vinyl kan gulvbelægning du gendanne det oprindelige udseende af gulvet så ingen vil nogensinde vide der var en rust pletten.

Instruktioner

•Fyld en spand med 1 gallon af varmt vand. Bland i 12 ounce af oxalsyre, indtil den er opløst. Anvende løsning til rust pletten med en svamp og lad det sidde i mindst 5 minutter. Skyl plet med en ren, våd klud. Du kan købe oxalsyre på de fleste hardware eller hjem forbedring butikker.

•Mix en opløsning af 10 dele vand og 1 del klor blegemiddel til en anden metode til at fjerne rust pletter fra vinyl. Fugt en ren, hvid klud med en blegemiddelopløsning og placere rag på rust pletten. Tillad den blegemiddel-gennemblødt klud til at sidde på pletten i op til 1 time. Bruge en stiv pensel til at skrubbe pletten med blegemiddelopløsning. Tørres af med en fugtig, hvid klud.

•Applicer lige isopropyl sprit til rust pletten Hvis ovenstående metoder var mislykket. Sættetid en klud i alkohol og forlade rag på rust pletten i 1 time. Skrub pletten med en stiv børste og aftørre ren med en våd klud.

•Form en pasta ved at blande fløde af tandsten med en dab af vand til endnu en anden valgmulighed hen til fjerne rust pletter fra vinyl fliser. Påfør pastaen til rust pletten og lad det sidde på pletten for ikke mere end 1 time. Skrub pletten med et krat pensel og aftørre ren med en fugtig klud. Du kan købe cream of tartar hvor krydderier sælges på de fleste købmandsforretninger.

•Purchase en heavy-duty vinyl gulv renere og stripper som en sidste udvej. Følg instruktionerne etiket at forsøge at fjerne rust pletten.

Tips & advarsler

  • Aldrig bruge ammoniak på vinyl tile gulve. Det er et ætsende stof, der kan spise løs på de etager overflade.
  • Bland ikke rengøringsmidler sammen. Blanding af disse produkter kan producere giftige dampe, der kan være skadelige for dit helbred.
  • Oxalsyre er giftig så holde det væk fra børn og kæledyr. Beskytte din hud og øjne med beskyttelsesbriller og handsker af gummi fra den irriterende effekt oxalsyre kan producere.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com