Home Handyman Tips

November 14

Hver person har ansvaret for sit eget boligareal skal have nogle basale værktøjer, forsyninger og færdigheder. Fastsættelse af en dryppende hane, patching skærme, reparere et hul i væggen og clearing langsom afløb er eksempler på home vedligeholdelsesjob, som de fleste mennesker kan håndtere, med de rigtige oplysninger og udstyr.

Din værktøjskasse

Få en grundlæggende, robust værktøjskasse. Materiel, det med bedste værktøjer, du kan råd til og holde det simpelt. Mest almindelige reparationer kan opnås med disse grundlæggende håndværktøj: claw hammer, skruetrækkere (Phillips og standard tip), målebånd, torpedo niveau, lineal, tænger (slip-joint, nål næse og regelmæssig), en justerbar-ende skruenøgle, en hobbykniv, spartel, nogle klemmer og et toilet stemplet (som ikke passer i din værktøjskasse, naturligvis). Tilføje et udvalg af søm, skruer og andre befæstelseselementer, nogle rigtig gode lim, WD-40 og maskine olie. Købe en god elektrisk boremaskine, når du kan, og det vil gøre mange opgaver umådeligt lettere. Tilføje yderligere værktøjer og forsyninger til din boks, som du har brug for dem, og modstå trangen til at købe hver skinnende nye gadget, der kommer sammen.

Dit bibliotek

Du har brug for et par grundlæggende reference bøger. Der er mange på markedet, nye og brugte. En ældre bog vil være nyttig for basale reparationer, men en nyere udgave kan indarbejde brugen af nye materialer og mere sikre metoder, så overveje at købe nyt hvis du kan. Du kan kigge efter en omfattende hjem reparation manuel, men også holde øje med specialiserede diskenheder, der dækker reparationer du tror du er tilbøjelige til at gøre, såsom grundlæggende VVS eller ledninger.

For at få oplysninger om det projekt eller reparation du står i øjeblikket, kan du besøge dit lokale bibliotek. De formentlig har en bog eller flere om emnet, og kan have en forklarende video, også. Der er intet som at se nogen gøre en reparation eller bygge noget mens forklare det til dig, at kraftigt løse teknikken i dit hoved. Ligeledes indskrive gratis how-to brochure rack på din hardware butik. Du vil sandsynligvis finde en omfattende forklaring med illustrationer af netop det projekt, du tænker på at tackle.

Din Backup

Nogle gange er det bedre at kalde en professionel. Hvis du ikke har tid til at lave noget der er farligt at lade, som er, kræver en pro. Hvis du har tid, men ville have til at købe eller leje dyre specialiseret udstyr eller værktøj, kan det være billigere at betale nogen til at gøre arbejdet. Endelig overveje dine færdigheder. Forsøg ikke et projekt, der er ud over din evne til at håndtere sikkert og med forventning om flotte resultater. Altid kalde fordele i tilfælde af en gas lækage.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com