Hvordan man kan sætte op stof markiser

November 15

Hvordan man kan sætte op stof markiser

Funktionelt, giver markiser læ fra sol og regn; æstetisk, tjener de til at forbedre den ydre udseende af et hjem eller en bygning. I modsætning til metal markiser, som er tunge og kræver ekstra strukturstøtte, stof markiser er letvægts, og boligejere kan installere dem uden hjælp. Stof markiser også kommer i mange forskellige farver. Installerer et stof fortelt over en dør eller et vindue kræver kun at du lægger en letvægts metalramme og strække sejlet over det.

Instruktioner

•Lay af markise ramme, eller bolig, på en flad overflade og måle bredden med et målebånd. Placer en stige over døren eller vinduet hvor du installerer på verandaen og måle dets bredde. Opdele vinduesbredde af to at finde midten og derefter tegne en blyant linje over den placering, der er den samme længde som forteltet. Sejlet bliver lidt længere end vinduet åbning.

•Sæt montering beslag til markise op til blyant linje og mark inde hver skrue hul. Der er typisk mindst tre parenteser, men der kan være flere, afhængigt af din model af fortelt.

•Indstil beslag til side og sætte på et par af sikkerhedsbriller. Bore 1/4-inch-diameter huller i hver blyant mark med et borehoved.

•Reposition montering beslag og indsætte 1-tommer murværk skruer, eller dem, der leveres gennem hvert hul at sikre beslagene til væggen.

•Indstil ramme på jorden lige som det vil hænge, når det er installeret. Drapere stof fortelt over rammen, så det er endda på alle sider og sikre fortelt til rammen. Markiser vedhæfte normalt via snaps eller klip, der ombrydes omkring rammen. henvise til din specifikke model instruktioner for fastgørelse metode.

•Lift den største bolig op på beslaget og Fastgør det på plads. Spørg en anden person til at holde det oprejst, mens du vipper en dråbe arm langs den venstre side. Bunden af armen skal sidde fladt mod væggen eller boliger rammen, og anden enden vil forstå den forreste del af rammen til at holde det op. Bore pilot huller i væggen og indsæt de medfølgende skruer for at holde armen på plads, hvis det mounts til hjemmet. Hvis det mounts til rammen, blot indsætte skruer med boret.

•Gentag proces på den modsatte side af fortelt til at installere andre drop armen.

Tips & advarsler

  • Hvis dit fortelt ikke har drop våben, såsom en dome stil, glider det simpelthen over monteringsbeslag; du indsætte skruer eller bolte til at fastgøre den på plads.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com