Hvordan at vokse en blåregn træ

November 15

Hvordan at vokse en blåregn træ

Blåregn er en løvfældende blomstrende vin almindeligt plantet i hjemmet haver. Der er 10 arter af blåregn; to arter er hjemmehørende i det østlige USA, mens alle andre er asiatiske. Blåregn er en energisk klatring vin og ofte forårsager skader når de plantes i nærheden af boliger, medmindre det er beskæres regelmæssigt. For at undgå skader, vælge husejere ofte at plante og dyrke blåregn i en træ-form. Blåregn kræver regelmæssig opmærksomhed at erhverve en sund fritstående form, men når der oprettet, anlægget gør en fremragende centerpiece i hjemmet haver.

Instruktioner

Instruktioner

•Locate en solrig beliggenhed med fugtig jordbund. Blåregn kræver mindst seks timers direkte sollys dagligt for at producere levende blomsterstand; planter skal også være placeret i et område, hvor de er beskyttet mod vinden, som wisteria vokser til toptunge og sårbar over for vind skader. Ifølge University of Illinois, wisteria planter ikke transplantationen godt, så er vigtigt at vælge den rigtige placering til at plante vinstokke.

•Dig en plantning hul 3 fod i diameter og 2 fod dyb; Bland kompost med moder jord at forberede jorden til plantning og indtil grundigt.

Uddelingen to træ stakes i området plantning, således at de udvider 5 fod over jorden. Bruge trykimprægneret træ til at sikre, at indsatserne opretholde deres strukturelle integritet i år.

•Sæt blåregn i lokationen plantning og tillade rødder til at sprede sig frit. Plante wisteria på samme højde som det var plantet i børnehaven og fast pakke jorden omkring rodklumpen.

•Kapacitet grundigt efter plantning, iblødsætning hele området. Yong wisteria planter kræver mindst 1 tommer vand pr. uge dog nedbør eller supplerende vanding for at fremme vækst, ifølge Ohio State University.

•Train din wisteria træ til træ indsatserne med sejlgarn til at støtte udviklingslandene vin.

•Fjern den øverste del af din wisteria vin når den når den ønskede højde. Nye sidegrene vil anspore fra toppen af vin og oprette en træ-lignende udseende.

•Prune din wisteria vin regelmæssigt. Fjerne alle skud, der udvikler under kronen at tilskynde træ gren udvikling. Beskære træet grene tilbage sæsonkorrigerede for at styre væksten og fremme blomstringen.

•Root beskære din vin sent i efteråret at tilskynde blomst produktion når vin er modne. Stikke en skovl 18 inches i jorden 3 til 4 fod fra vin hele planten. Ifølge University of Illinois er wisterias berygtet for ikke at producere blomster; ved at skære til rødder, kan planten føler sig truet og afsætte flere ressourcer til reproduktion--producerer blomster--det følgende forår.

Tips & advarsler

  • Være tålmodig med din vin; wisterias vinstokke kan tage op til 15 år før de begynder at blomstre.
  • Brug ikke kvælstofgødning med blåregn, da de kun fremme løv vækst og gør det sværere at administrere vin.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com