Sådan bruges antacida tabletter omkring huset

November 16

Hovedrengøring kan helt sikkert give dig en smule af fordøjelsesbesvær fra tid til anden, og tager et par antacida tabletter kan helbrede hvad fattes dig. Disse samme brusende antacida tabletter kan faktisk tage smerten ud af husarbejdet. Holde et par pakker på hånden til at bruge omkring huset, og du kan ikke have til at tage dem farmaceutisk længere.

Instruktioner

•Kontrollér dit toilet skinne. Spare nogle penge på dyrt toilet-skål rengøringsassistenter. Alt du behøver at gøre er drop et par af antacida tabletter i skålen og lad dem opløses i ca 20 minutter. Brug dit Toiletbørste til at rense skålen og skyl.

•Få slippe af med disse stædige pletter på din favorit vase. Ved hjælp af antacida tabletter til at rense vaser er meget let. Udfylde en vase, der skal rengøres med vand og droppe én tablet, vente et par minutter før blot aftørring siderne og bunden og skylning vasen.

• Giv dit smykker en ny glans. Fyld en beholder med vand og opløse to antacida tabletter. Drop den beskidte smykker i containeren og lad det trække i op til to minutter. Skyl og tør det rene.

•Gratis op et tilstoppet afløb. Slip tre antacida tabletter til afløb, der er tilstoppet, og hæld en kop hvid eddike i afløbet. Efter cirka tre minutter, Følg løsning med varmt vand og se dit afløb klar.

•Cure smerter forårsaget af bug bid og stik. Det er svært at se dit barn græde efter at blive stukket af en hornet, så holder en pakke af antacida tabletter i køkkenet. Efter en brod, fylde et glas med vand, drop i to tabletter og vente på dem til at opløse. Ved hjælp af en køkkenrulle, anvende løsning til sting til at stoppe smerten.

•Rengør glemt thermoses. Nogle gange du kunne fylde en Termokande med kaffe, varm chokolade eller te og lade ligge hen til ren sig når du er færdig med at bruge det. Thermoses er svære at rengøre på grund af den snævre plads, men det er muligt. Fyld med vand, opløse fire tabletter og lad det sidde i ca. en time; du vil have en ren termokande til næste gang, du har brug for det.

•Undgå noget sjovt med dine børn. Afgår fra husarbejde, lære dine børn en lille smule af videnskab, når de er hjemme med dig. Bruger en tom filmhylster, fylder det omkring en tredjedel fuld af vand og tilføje en tablet. Sæt låget tilbage på før du placerer det op og ned på jorden hurtigt og se låget skyde op i luften. Sørg for, at du er med dine børn, når du forsøger dette eksperiment; den tid det tager for at pop er kun 5-10 sekunder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com