Hvordan at forsegle en Radiator røret til en bolig med silikone

November 16

Hvordan at forsegle en Radiator røret til en bolig med silikone

Radiatorer er sammensat af et rør netværk, der giver mulighed for varmt vand til at flyde gennem, sprede varme til at varme et rum. Hvis en radiator røret er kommet løs fra sin bolig, kan du høre en raslende lyd. Men vigtigere er, det kan føre til en lækage i fremtiden. Forsegling en indre radiator røret til sin bolig gøres bedst med brug af nogle silikone caulking. Silikone, en varmebestandig polymer, kan sikkert og permanent sikre din radiator røret til sin bolig uden brug af nogen specialværktøj eller leje af fagfolk.

Instruktioner

•Luk indfaldende og outlet vandflow ventiler på kroppen af din radiator.

•Løsn og fjern tilsluttet radiator fra de flydende linjer ventilerne du lukket i trin 1. Brug en skruenøgle til at løsne og fjerne flangerne efter (fjorden) og før (outlet) ventilerne.

•IDENTIFY løs radiator røret inde i inlet eller outlet flanger på radiatoren. Scuff de udvendige flader af radiator røret og indvendigt overflader af boliger med et ark 200 grus sand papir. Dette vil give en bedre overflade for silikone til at overholde.

•Rengør ydersiden af radiator røret og indvendigt overflader af boliger med en klud dyppet i isopropylalkohol til at fjerne metal rester, snavs eller olie.

•Læg silikone caulking rør ind i pistolen, skåret spidsen af caulking beholderen ved hjælp af en hobbykniv og rykke stemplet af pistol for at begynde at udlevering silikone caulking. Anvende tætning mellem de udvendige flader af radiator røret og indvendigt overflader af dets boliger til at fastgøre den på plads. Hvis det er meget løs, understøtte det mens silikone tørrer og virksomheder op ved hjælp af en passende størrelse træ blok for at centrere radiator røret i midten af sin bolig.

•Tillad 12 timer for silikone til kur og firma op før genmonteres radiator med indsugnings- og udstødningsporte ventiler. Derefter åbne ventilerne og teste for korrekt funktionalitet.

Tips & advarsler

  • Holde nogle håndklæder praktisk at rense enhver vand, der kan løber ud af radiatoren engang fjernet fra indsugnings- og udstødningsporte ventiler.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com