Sådan installeres T & G pyntede rillet sider

November 16

Sådan installeres T & G pyntede rillet sider

Tunge og groove pyntede er nemt at installere i mere end én måde, som tungen af en board glider let ind i rillen på næste, bare det samme måde T & G indvendige gulve. Skaberne af T & G pyntede fra tidspunktet for offentliggørelsen omfatter GeoDeck i Green Bay, Wisconsin, og Nexwood i Lake Oswego Oregon. T & G pyntede er typisk installeret på strøer fordelt på 16 inches på center, indsnævring til 12 inches på center, hvis du planlægger en 45-graders installation. Konsultere lokale bygningsreglementer, før dine dæk for at sikre overholdelsen af tilladelse krav for planer og en ingeniør stempel.

Instruktioner

•Klippe langs din starteren bord med en rundsav til at fjerne tungen. Fastgør den udvendige kant af bestyrelsen på plads ved ansigt-skrue bord med 2 1/2-tommer dæk skruer mindst 3/4 tommer fra slutningen af bestyrelser.

•Drill en pilot hul på hver tværbjælke ind den første planke rillen med en bit, der er omkring tre fjerdedele af diameteren af den faktiske dæk skruen. Vinkel Boremaskinen omkring 60 grader over vandret. Drive dæk skruer pilot huller dybt nok ind i den pyntede så at den næste tunge profil ikke er hindres.

•Tryk på den anden bord i stedet forsigtigt i hånden. Følg producentens anvisninger til gap-bestyrelsen. GeoDeck, rådgiver for eksempel et hul på 1/32 tommer, som handler om tykkelsen af et kreditkort. Skrue i rillen på plads på hver tværbjælke. Fortsat tilføje planker og skrue dem på plads, indtil deck overflade er dækket.

•Sæt accent bestyrelser eller funktion strimler på butt ender pyntede hvis dine dæk er mere end 12 fod bred, den maksimale længde af typiske T & G dæk bestyrelser. Følg producentens anvisninger til at placere bestyrelser vinkelret på de eksisterende bord mønster.

•Dæk open ender af sammensatte T & G pyntede med endestykker, en 2 af 6 dæk bord eller fascia board.

Tips & advarsler

  • Fordi T & G dæk bestyrelser har smallere huller end de af regelmæssig planker, konsultere producentens anvisninger for skrånende din indramning for at dræne vand. Nexwood og GeoDeck, for eksempel anbefaler 1/16 tommer af hældningen per fod.
  • Undgå at bruge negle på T & G boards, da det kan ugyldiggøre garantien.
  • Installer ikke T & G pyntede medmindre du har mindst 24 inches af åbne luftrum under dæk, defineret som afstanden mellem klasse af jorden og toppen af strøer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com