Hvordan til at trimme en krabbe æbletræ

November 16

Krabbe æbletræer er populære blandt gartnere for deres lyserøde eller røde blomster, der blomstrer i foråret. Plante din Krabbe æbletræ i godt dræning jord, fordi de er meget modtagelige for svampesygdomme, der kan være resultatet af vandlidende jord. Overvåge dit træ til misfarvede blade og bladtab. Beskære din Krabbe æbletræ for at fjerne beskadigede og syge lemmer. Kan du forbedre sin figur ved at skære grene vokser indad eller gnide mod hinanden.

Instruktioner

•Vælg en gang i juni at beskære din Krabbe æbletræ. Ved beskæring efter juli reducere du sin høst og mængden af blomster.

•Undersøg dit træ for syge grene, frugter eller blade. Krabbe æbletræer få almindeligt svampesygdomme som apple skurv, apple rust og brand blight. Kig efter gule orange pletter på blade, svampe strukturer (aecium), oliven mug-lignende pletter på blade og frugter, skrumpet kviste og brune blomster.

•DIP din beskæring værktøj i en blanding af 70% denatureret alkohol og 30 procent vand for at undgå at sprede svampesygdom. Bruge en saks til grene diameteren af en blyant, Beskæresave, der nemt passer filial i dens bid og en beskæring sav.

•Når beskæring ned store grene, skåret i en 45-graders nedadgående vinkel nær gren kraven, der er hævelse, der lægger grenen til stammen. Sørg for, at den sunde del har en hvid center. Fjerne alle syge blade og frugt fra under træet for at forhindre yderligere smitte Krabbe æbletræet.

•Prune væk enhver vand tud (grene, der vokser fra rødder eller base), beskadiget grene, grene gnide mod hinanden og grene, hvilket gør træet ubalanceret. Trim midten af træet for at give mulighed for bedre luftcirkulation og sollys, som vil støtte i at reducere risikoen for svampeinfektioner.

•Fjern alle konkurrerende ledere. Lederen er de vigtigste stilk. To ledere vil resultere i en skæv form; Derfor, vælge den sundeste leder og skære den konkurrerende leder tilbage til gren krave.

Tips & advarsler

  • Behandle eller beskære nogen i nærheden vilde Krabbe æbletræer, der har svampeinfektioner, fordi vinden kan bære svampesporer til din dyrket træ.
  • Undgå at gøre eventuelle nedskæringer flush til træet, fordi det opfordrer svampesygdomme og skadedyr.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com