Oplysninger om Weeping Willows

November 16

Oplysninger om Weeping Willows

Weeping Willows kommer i alle former og størrelser, så du kan have en hængepil selv på et lille stykke jord. Weeping Willows er modtagelige for nogle skadedyr og sygdomme, men normalt forårsager ikke permanent skade. Nogle spørgsmål skal løses, men regelmæssig vedligeholdelse vil tage sig af de fleste problemer.

Typer

Der er flere slags hængepil træer, der er favoritter af boligejere. White Willow er hårdfør i zonerne 2 til 8 og kan nå en højde på 50 fødder. Ged Willow er en af de mindre sorter vokser til 20 fod i højden og er hårdfør i zoner 4 til 8. Hankow Willow kræver mere vedligeholdelse end andre, er hårdfør i zonerne 5 til 8 og vokser til en højde på 40 fod. Laurel Willow er mellemstore, hårdfør i zone 2 til 5 og vokser til omkring 20 fod høje.

Funktioner

Weeping Piletræerne får deres navn fra den måde grene falder i en overlappende mode, med selv de øverste de fleste grene børstning jorden. En hængepil kan vokse til over 40 fod og har blade, der vokser fra 4 til 8 inches, som er grønne sommer og gul i efteråret. Træet har også små gule blomster.

Voksende

Hængepil er hårdfør i zonerne 2 til 8 og er en af de hurtigst voksende af skygge træer, vokser så meget som 10 fødder i et enkelt år. Weeping Willows kan tåle de fleste typer af jordbund og tørke-resistente. Plante en hængepil i et sted, hvor du har problemer med stående vand og træet vil tage det i, forlader en dejlig tør plet. Piletræer lide fuld sol, men kan gøre godt i delvis skygge.

Plantning

Grave hullet for hængepil 2 gange dybden og 2 gange bredden af rodklumpen. Når du placerer træet i hullet, skal toppen af rodklumpen være selv med jorden. Opfyldning hullet med enten havearbejde jord eller jord, du har fjernet fra hullet, give træet en god vanding og thats it. Hvis du er plantning mere end én, plante dem 30 til 40 fod fra hinanden.

Problemer

Piletræer har lavvandede rødder, der er tæt på overfladen. De kan afhente et fortov og forårsage problemer for en plæneklipper. Grenene kan afbryde hvis træ struktur er svag. God beskæring hjælper med at løse dette problem. Willow tree er en favorit af snegle, larver, Udvisningshamre, bladlus og sigøjner møl. Hvad angår sygdomme gå, er pil modtagelige for root rot, crown gall, willow skurv, sort fordærve, meldug, rust og tar spot.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com