De bedste måder at rense Above Ground Pools

November 17

De bedste måder at rense Above Ground Pools

Over jorden pool producenter tyder på ved hjælp af et par rengøring værktøj til at holde din pool og dens vand ren og klar. De fleste af disse værktøjer er sælges separat, men til rådighed fra pool-forhandler eller en pool levering forhandler. Når det bruges, holde de snavs og andre sedimenter fra akkumulere på bunden, vandoverfladen og vægge eller liner af din pool.

Swimmingpool-støvsugere

Swimmingpool-støvsugere tilslutte til enten dit hjem vand studs eller pool's hulske. Støvsugere til overjordisk pools kommer i både automatisk og manuel modeller. Med de automatiske modeller, du dykke vakuum i vandet og det renser pool bunden automatisk. Når du bruger en manuel model, du dykke rengøring hovedet og feje det frem og tilbage over pool bunden for at rydde op snavs og debris.

Filter pumper

Filter pumper krog til din over jorden pool gennem en serie af slanger. Et filter sidder inde i pumpen; det beskidte vand løber gennem filteret til at returnere rene vand tilbage i puljen. Filter pumpeproducenter anbefale at køre pumpen i mindst seks til otte timer hver dag, men ikke når svømmere er i poolen. Nogle filtre har en timer, så du kan forudindstille når filteret kører.

Hulskeer

Hulskeer bruges til at feje toppen af vandet. Det er bedst at bruge det dagligt til at fjerne overflade snavs som blade og insekter. De fleste pool levering detailhandlere sælger hulskeer, eller producenten af din pool kan indeholde det som en del af dit køb.

Rengøring af vægge og Liner

Hvis din pool er en vinyl liner, anbefales fine rengøring. Pool producenter foreslår bruge en fugtig klud til at tørre væk enhver snavs eller snavs fra toppen af liner--del over vandlinjen--efter hver brug. Vinyl liner rengøringsmidler er tilgængelige fra pool forhandlere og pool levering detailhandlere til rengøring af farvede områder. Hvis din pool har hårde sider, tilbyder pool levering forhandlere en udvidelse væg børste til at rense pool sider med en opløsning af mild rengøringsmiddel og vand.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com