Hvordan du ændrer bælte på Kenmore HEPA vakuum

November 17

Hvordan du ændrer bælte på Kenmore HEPA vakuum

Kenmore tilbyder en bred vifte af apparater, blandt dem er sin linje af rengøring apparater, herunder et bredt udvalg af støvsugere. Dens oprejst poseløse støvsugere er udstyret med en speciel HEPA-filter, som fælder allergener, støv, pollen, snavs og debris. Filteret arbejder for at sikre god luftkvalitet i rummet det bliver brugt til at rense. Et bælte, der roterer vakuum penslen drev støvsugere motor. Overarbejde, disse seler kan slid eller bliver beskadiget og ælde. Det er vigtigt at vide, hvordan du udskifter drivrem på Kenmore vakuum til at sikre, at det fungerer effektivt og korrekt.

Instruktioner

•Drej Kenmore vakuum ud og fjerner netledningen fra stikkontakten. Tillad vakuum til at køle i 10 minutter.

•Lay vakuum fladt på jorden for at afsløre den dyse base. Fjerne dysen vagt ved glidelås A til venstre, indtil den rammer den "låse" holdning. Trykkes lås B hen til låse op den dyse vagt. Træk dysen vagt.

•Tag brushroll ved at løfte brushroll off. Den gamle bælte vil glide ud, når brushroll er fjernet. Bortskaffe det ødelagte eller gamle bælte.

•Skub den nye bælte på motorakslen. Træk Bælt frem og fastgør bæltet til brushroll i det område, der har ingen børster. Skubbe brushroll tilbage i sted sikrer endestykker snap på plads.

•Anbring dysen vagt på plads og rotere indtil vagten fastgøres tilbage på plads sikkert. Skubbe låsen B ned og slide lås A til Låsepositionen ved at skubbe det til højre.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com