Hvordan til at plante et kaffe træ

November 18

Hvordan til at plante et kaffe træ

Kaffe træ, som er træet staten af Kentucky, har rødder der dateres tilbage til tidlig Amerika. Kolonisterne brugte bønner af træet til at lave kaffe, kogende bønner på forhånd, da de er giftige, hvis de spises rå. Kaffe træ foretrækker at vokse i fuld sol og rig, veldrænet jord af USDA hårdførhed zoner 3 til 8. Denne løvfældende træ er en hurtig avleren, nå højder af 70 fødder med en 50 fods spredes ved modenhed. Jord forberedelser før plantning at sikre overlevelsen af kaffe træ, som foretrækker en pH-værdi mellem 6,5 og 7,8.

Instruktioner

•Test jord inden plantning af kaffe træ. Købe en jord test fra et havecenter til at bestemme pH og ændres om nødvendigt. Break-up jorden med en pitchfork og tilsætte kalk, hvis pH er nedenfor 6.5 eller sphagnum til jord over 7,8. Tjek emballagen etiketten for beløb.

•Dig et hul til kaffe træet, der måler to gange bredden af dens rodklump. Dybden af hullet skal matche højden af rodklumpen. Fjern kaffe træ fra beholderens børnehave og sæt den midt i hullet. Sørg for, at Unionens transplantat (overgangspunkt hvor rødderne mødes trunk) hviler over jord linje.

•Backfill plantning hullet halvvejs, vanding jorden for at sikre rødderne. Fortsat opfyldning, stampemaskiner jorden med din fod bagefter at fjerne luftlommer. Luftlommer kan forårsage rødder af kaffe træet at tørre ud for tidligt.

•Spread muld under baldakinen af kaffe træ. En 3-tommer lag af muld vil forbedre væskeophobning og afskrække weed vækst. Barkflis vil også hjælpe med at holde rødderne af kaffe træ køligt om sommeren og varme om vinteren. Bruge bark chips, halm eller et lag af fyrrenåle.

•Maintain fugtig jord til en 1-tommer dybde efter plantning og i hele den første vækstsæson. Bruge en soaker slange til dyb vanding. Når der oprettet, kræver kaffe træ kun supplerende vanding under tørkeperioder. Undgå oversaturating jorden. Hvis top 1 tomme af jorden føles fugtig, må ikke tilsættes mere vand.

Tips & advarsler

  • Befrugte kaffe træ et år efter plantning. Vælg en gødning, der fremmer woody vækst, i modsætning til overskydende blade vækst. En gødning med en høj-nitrogen base, anvendes når et år i det tidlige forår eller efterår, bør give gode resultater.
  • Fjerne døde, syge, beskadigede eller indadgående voksende grene i det tidlige forår, ved hjælp af et par sakse eller beskæring saven.
  • Bønner af kaffe træ er giftige. Undgå beplantning i områder, hvor dyr eller små børn spille. Søge lægehjælp øjeblikkeligt i tilfælde af indtagelse.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com