Hvor meget koster materialer for en 5-strenget pigtråd hegnet?

November 18

Hvor meget koster materialer for en 5-strenget pigtråd hegnet?

Opbygge en fem-strenget pigtråd hegn er en kompliceret opgave, der kræver en række komponenter. Ikke kun behøver du pigtråd, sig selv, men du skal også bruge hegnspæle, wire slips, hegnet ophold og andre materialer alt efter hvilken type af dyr, du er ved at opbygge hegnet for.

Hegnspæle

Hegnet stillinger for pigtråd hegn er kendt som T-indlæg. De skal være placeret højst 12 fod fra hinanden på tværs af hele sektionen af dit hegn. Omkostninger til T-indlæg afhænger af din placering i landet, som byområder og landdistrikter priser varierer dramatisk; prisen for stillinger på tidspunktet for offentliggørelse kan variere mellem $4 og $8 pr post.

Wire slips

Wire slips er, hvad du bruger skal tilknyttes T-indlæg pigtråd, efter de er kørt ned i jorden. Mens nogle butikker vil sælge wire bånd som en del af en pakkeløsning med T-stillinger, købe de fleste af den tid du skal dem separat. Priser kan variere, men i 2011, en pose med 50 wire bånd generelt svinger mellem $3 og $5.

Pigtråd

Pigtråd er det mest afgørende element til ethvert projekt, hegn. Priserne for pigtråd varierer drastisk afhængigt af hvor du bor, typen af metal wiren er lavet ud af antallet af modhager pr. længde, navnet og længden af rullen. På tidspunktet for publikation, kan du forvente at skulle betale mellem 10 cent og 30 cent per lineær mund, med de billigere typer er af ringere kvalitet.

Hegnet bliver

Hegnet ophold er to stykker af snoet metal, der er placeret hvert så ofte på længere afsnit om pigtråd hegnet til at hjælpe med at holde trådene sammen. Opholdet er gevind over pigtråd og holder strenge i en ensartet afstand fra hinanden. Priserne i 2011 varierer mellem $2 og $5 per wire ophold, afhængigt af materiale og hvor du køber dem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com