Hjem sikkerhed Alarm Installation

November 18

Hjem sikkerhed Alarm Installation

Moderne teknologi har givet anledning til en ny generation af gør-det-selv. Dette gælder også inden for sikkerhed alarm installation. Trådløs alarm anlæg er mindre komplekse end Kabelforbundet systemer. Boligejere kan tilsluttes en stikkontakt en trådløs alarm system i Kontrolpanel og vælge udpegede områder til dør sensorer, vinduessensorer og bevægelsessensorer. Du kan sætte sensorerne på plads og få systemet til at arbejde i ca. 30 minutter.

Instruktioner

•Decide på placering til kontrolpanelet. Vælge en plads ikke nemt ses gennem vinduer, som anbefales af homesecurityinformation.com. Sørg for at det er i nærheden af en stikkontakt. Udpege et sted for sikkerhed sensorer og en placering til indersiden alarm siren.

•Anbring Kontrolpanel på en højde-niveau, der muliggør nem adgang. Tilsluttes en stikkontakt kontrolpanelet. Også, Tilslut Kontrolpanel til en telefonlinje, hvis dit system er overvåget. Følg systemets installationsvejledningen. Rådføre sig med en sikkerhed system tekniker til at fuldføre installationen af telefonlinjen for overvågningen, hvis det er nødvendigt.

•Review systemet 's instruktioner og programmet i Kontrolpanel. Installere alarm system sensorer. Vedhæfte senderen til kanten af vinduet eller døren rammen og magnet til vinduet eller døren. Vedhæfte bevægelsesføleren med skruer og plastik ark rock ankre.

•Test dit hjem sikringssystem. Sikre, at alle sensorer og funktioner i systemet fungerer korrekt. Systemet har en "test" mode. Systemets instruktionerne for at udføre en test. Teste systemet en gang om måneden for at sikre, at det fungerer korrekt.

Tips & advarsler

  • Line op senderen og magnet for de dør og vindue sensorer, så at når magneten er adskilt fra senderen, alarmen er aktiveret.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com