Hvordan man kan hjælpe teenagere organisere deres soveværelser

March 5

Hvordan man kan hjælpe teenagere organisere deres soveværelser

En teenagers værelse er hendes fristed. Det er et sted, hvor din teenager kan vise, hvem hun virkelig er. Desværre sker der hun er undertiden være en rodet, rodet slob. De fleste teenagere mener ikke at være rodet; de er bare uorganiserede og overvældet. En af de gaver, en forælder kan give deres teen er en baggrund i organisationen, som vil tjene dem godt for resten af deres liv. Mens din teenagers værelse kan stadig tjene som hendes fristed fra verden, er der ingen grund til, hvorfor det kan være en pæn en.

Instruktioner

•De din teenager i organisationen projekt ved at sidde ned og tale med hende om det. Opmuntre hende input og give hende en ansvarsfølelse over resultaterne. Find ud af hvad hun bruger sit værelse for at du kan hjælpe hende med at sætte det op på en måde, der fungerer bedst for hende. Sætte på nogle musik, hun kan lide, få nogle snacks og drinks, og forsøge at gøre dette munter og sjov.

•Respect din teenager privatliv. Teenagere er meget kræsne om andre går gennem deres ting. Forklar at du skal udvise respekt, men at du er der for at hjælpe hende. Det betyder, at din teenager vil skulle gøre en masse arbejde selv.

•Indstil op fire piles eller placeringer: én for ting at kaste, én for ting at holde, én for donationer og én for ubeslutsomme elementer. Lad din teenager pick velgørenhed, hvor hun ønsker at donere sit kram.

•Start med skabet og fjerner alt. Sortere gennem tøj og fjerne elementer, der gør ikke passer, varer ikke bæres ofte og varer ikke i god stand. Sted off-season tøj i skabet eller i klar plast lagerbeholdere under sengen. Brug en sko rack til at holde sko organiseret.

•Sæt lignende tøj eller farver sammen i skabet: bukser med bukser eller lyse farver med lyse farver. Gå gennem tøjet i kommode skuffer og sortere dem, fjernelse af uønskede elementer, gruppering som elementer i den samme skuffer og lagring off-season slid.

• Start med et hjørne og arbejde din vej rundt i lokalet, at have din teenager placere hvert element i passende bunke eller bin. Glem ikke skrivebord skuffer, hylder, bøger og andre elementer. Lad din teenager beslutte hvad der skal holde og ikke give hende en masse sorg over det. Det er vigtigt at sørge for hun føler en del af processen.

•Tag de emner du skal holde og sætte dem klar plast lagerbeholdere eller mærket kurve. Drage fordel af reoler og hylder til opbevaring ved at placere almindeligt brugte elementer i spande eller kurve. Organisere disse elementer gør dem nemmere at sætte væk og mere lettilgængelige og mindre glemt end hvis de placeres i skuffer.

•Installer en høj sæt af hylderne i nærheden af loftet for at vise din teenager trofæer eller keepsakes. Der vil frit tilgængelige lagerplads. Du kan også få ekstra lagerplads ved at købe et sæt af bed risers at give din teen ekstra frihøjde under sengen.

•Sæt op en kork bord til at holde billeder, programmer, skole notater eller papirer, eller gøre et lignende bord fra letvægts træ, stof og gennemkrydset bånd.

•Indstil en desktop-fil system med farvekodede mapper til at gemme skolearbejde og klasse papirer. Du kan endda oprette en tid-kodet system, der holder projekter og materialer sorteret efter dato.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com