Tips om rengøring et træ kabinet

November 18

Tips om rengøring et træ kabinet

Over tid ophobes fedt, snavs og snavs på køkkenskabe. Typisk skal køkken frysere rengøres en gang om året for at forhindre, at overskydende oprustning af disse partikler på overfladen. Hvis skabene er lavet af træ, bør kun produkter lavet specielt sikkert for træ overflader anvendes.

Mildt opvaskemiddel

Fortyndes 1 kop af opvaskemiddel med 2 kopper varmt vand. Dette vil skabe en varm sæbevand flydende der nemt kan bruges med en svamp på træets overflade. Det vil ikke skade træets overflade. Sæben vil skære igennem den akkumulerede fedt og snavs. Bruge en vandlåsens svamp eller tør når du anvender løsningen på skabene.

Eddike eller bagepulver

Bruge lige eddike på en svamp til at tørre skabene ren også rydder væk overskydende oprustning. Eddike vil ikke skade træ overflader, og er en sikker (og kemikalie-fri) måde at rense en masse daglige husholdning steder. For virkelig hård buildups, kan der også bruges en pasta af bagepulver og varmt vand. Tilføje 1 tbsp. bagepulver til 2 tbsps. varmt vand og bland godt. Bruge blandingen med en vandlåsens tørre eller børste til at fjerne oprustning fra skabene. Bagepulver er også en sikker (og kemikalie-fri) måde at rense træ og andre overflader i hjemmet

Maling-/ lakfjerner

I meget vanskelige rengøring job, kan du prøve at bruge maling-/ lakfjerner på skabene. Foretage en spot test på et skjult afsnit af træ kabinetter før du anvender det til alle skabene. Hvis kabinetterne har en finish eller har været malet, kan den fortynder fjerne det helt og beskadige de træ kabinetter. Maling-/ lakfjerner kan dog effektivt fjerne snavs, fedt og snavs. Når du arbejder med dette produkt, bære en respirator maske. Sørg for, også til at holde maling-/ lakfjerner væk fra varme, da det er meget brandfarligt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com