Hvor hurtigt citrontræer bærer citroner?

March 5

Hvor hurtigt citrontræer bærer citroner?

En citron er ikke bare en citron. Der er faktisk flere sorter af citrus træer betragtes som "citroner." På trods af deres forskelle, de alle har én lighed--de er den mest elskede sure citrus frugter i verden.

Citroner

Den sande citron træ opstod i Indien, og blev bragt til Amerika af Christopher Columbus i hans anden rejse. Det efterfølgende spredt til næsten alle hjørner af verden. Desuden flere "citron-lignende" træer har udviklet, herunder Meyer citron, ru citron og sød citron. Mens de stedsegrønne træer, som de vokser kan have færre torne, sødere frugt, eller mere af en orange-lignende udseende, er de alle betragtes som citroner.

Modenhed

Citrontræer, på trods af type, vil tendens til at bære frugt efter at nå tre år gamle, og øge produktionen nok til at vokse citroner kommercielt i omkring seks år. Et træ podet på et andet træ vil bære frugt lidt før, og en plantet fra frø lidt senere. Selvfølgelig påvirker ting som korrekt befrugtning, klima og sygdom frugtbærende alder så godt.

Frugt

Citroner udvikle fra blomster på tornede stedsegrønne citron træ. I omkring otte måneder modnes de til modenhed. Konstant blomstrende, vil hvert træ producere en overflod af frugter, der modnes løbende hele året. Citroner lov til at modnes på træet har tendens til at være en smule sødere end dem plukket lidt tidligt. Under ordentlige forhold, vil de fleste citrontræer fortsætte med at bære frugt i 50 år.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com