Louisiana plante identifikation

March 6

Louisiana plante identifikation

Louisiana er en smuk stat, omkranset af Gulf of Mexico mod syd, Texas mod vest, Arkansas mod nord, og Mississippi mod øst. Af staten stigninger gå fra havoverfladen til 535 fødder. Staten placering giver det et subtropisk klima, og tusindvis af smukke planter vokse her.

Læring plante identifikation

Lære om planter begynder med at sammenligne et træ eller en blomst observeret at fotografier af identificerede træer eller blomster. Felthåndbøger på træer og blomster varierer fra generelle oplysninger bøger til bøger bestemt til et område. Louisiana planter ville være i felthåndbøger for det sydøstlige USA.Southeastern Louisiana Universitet tilbyder undervisning i botanik for kredit eller ikke-kredit. Andre lokale community colleges vil ofte tilbyde botanik og plante identifikation klasser. Klasser vil også omfatte ekskursioner, hvor det er værdifuldt at have instruktør hjælpe i at lære lokale plante identifikation.Der er online muligheder for at hjælpe med at plante identifikation samt. Universitet herbarier tilbyder (Se referencer) databaseoplysninger, som du kan søge. Mange Louisiana planter findes også i nærheden stater, som har deres egen søgbare databaser.

New Orleans botanisk have

Denne botanisk have først åbnede i 1936, en Works fremskridt Administration projekt, som City Park Rose Garden. Det voksede med stor kunst og landskabspleje, og mange plante samlinger. Det blev omdøbt til New Orleans botanisk have i begyndelsen af 1980 ' erne.New Orleans botanisk have haft over 2.000 plantesorter vises før August 2005 skaderne efter orkanen Katrina. Et flertal af de planter og træer blev tabt fra vind skader, oversvømmelsesskader og en mangel på elektricitet i drivhus samlinger. Restaurering af samling planter har været større fokus siden orkanen. Haven genåbnet for offentligheden i marts 2006, og er et godt sted for anlægget identifikation ikke blot fra Louisiana, men fra hele verden.

Louisiana krydderurt og indfødte planter

Mange vilde blomster kan findes i Louisiana, fra de sydlige Moser til de nordlige bjerge. Plante identifikation er vigtigt, fordi nogle planter, såsom poison oak og poison ivy, skaber problemer for mange mennesker.Louisiana indfødt plante samfund uddanner på indfødte og sjældne planter. Du kan finde og tour mange haver, som er bevidst konstrueret ved hjælp af Louisiana indfødte planter.

Louisiana sjældne planter

Plante identifikation fører til at kende de mange typer af planter, herunder sjældne og truede blomster og træer. Professionelle og amatør botanikere ens rapport hvor truede planter findes i hele Louisiana. Bevarelse og beskyttelse af områder med sjældne planter hjælper med at holde Louisianas skønhed fortsætter for kommende generationer.Louisiana Department of Wildlife og fiskeri har datablade på de sjældne og truede planter med mange fotos til at bistå med identificering.

Eksempler

Louisiana har mange smukke planter og træer. State blomst er magnolia, og staten træet er cypres. Camellia buske, day liljer, black-eyed Susan blomstrer og vidunderlige træer som loblolly pines, gråd willows, cypres og flere eg og ahorn sorter gør smukke landskaber.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com