Hvordan man laver en ramme for Lattice

November 18

Hvordan man laver en ramme for Lattice

Oprette en ramme for din gitter arbejde at forbedre udendørs område og give din landskabspleje et nyt look i blot et par timer. Gitter kan skjule området under en stor veranda, leverer en skærm for din terrasse eller endda en kulisse for en haven område. En simpel boks ramme er bygget til at støtte og vedhæfte gitter-arbejde, samt give den et færdigt look. Rammens størrelse afhænger af størrelsen af din gitter paneler, og det går sammen med enkle værktøjer.

Instruktioner

•Measure området gitter skal passe til. For haven baggrunde, kan en hel 4-af-8-fods ark stod på end at give en høj knudepunkt for området plantning eller andre funktioner. For en veranda eller terrasse skal stykkerne være skåret til at passe de rum, de vil være knyttet til.

•Measure længder af 1-ved-4-fods behandlet bestyrelser for rammen på gitter. I dette eksempel er en fuld 4-af-8-fods gitter ark indrammet. Skåret to stykker 1 x 4 i 40-tommer længder. Lægge dem parallelt på bordpladen eller jorden, og juster to 8-fods stykker 1 x 4 uden for dem. Firkantet op fire stykker så kortere dem oprette ender mellem længere dem, med hjørnerne og ydre kanter firkant.

•Sæt en flad stopning plade på tværs af fælles i det ene hjørne, 1/2 tommer i fra den udvendige kant så det strækker sig over sømmen mellem de to bestyrelser. Skrue på plads ved hjælp af de fladt hoved træskruer.

•Tilføj en flad hjørne skinne 1/2 tommer i fra bunden eller indvendige kant af brædder, der strækker sig over fælles på tværs af hjørnet. Skrue på plads med anden pladen. Gentag for hvert hjørne.

•Lay gitter ark over rammen. Juster det således, at det sidder jævnt på rammen og ingen af enderne fremspringende ud over de udvendige kanter af rammen træ.

•Tilføj en skrue i slutningen af hver gitter strimmel, der strækker sig ud på rammen fra de vigtigste panel. Skrue 1/4 tommer i fra slutningen af strimlen gitter ned i en træramme. Skrue enderne hele vejen rundt.

•Strømforbrug i standby rammen og ved hjælp af L-beslag eller vinkel båndene, fastgør den til stillingen eller overflade foran som du ønsker gitter til at sidde. Rammer hang rundt i bunden af en stor veranda kan være fastgjort med hængsler til at give mulighed for at hæve dem til at få adgang til under verandaen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com