Hvor at bestille Comice pæretræer

November 20

Hvor at bestille Comice pæretræer

Comice pærer er kendt for deres delikat sødme og frodige tekstur. Du kan ofte finde disse buttet pærer i Gavekurve, bagværk og frugtsalater. Men Comice pærer, på grund af deres saftighed, smag og generøse størrelse, kan blive dyre. Heldigvis, som deres popularitet vokser, Comice pæretræer bliver nemmere at finde. Ved plantning din egen, kan du nyde friske Comice pærer lige fra grenen.

Online sælgere

Der er mange online ressourcer for dem, der ønsker at købe en Comice pæretræ for deres gård. Willis Orchard selskab (willisorchards.com) tilbyder Comice pæretræer til meget rimelige priser. Deres hjemmeside er også en vidunderlig ressource for oplysninger om dyrkning og pasning af disse træer, samt mange andre typer af pæretræer. Natur Hills børnehave (naturehills.com) sælger også Comice pæretræ.

Hvis du bor i Storbritannien, kan du stadig nyde glæden ved en hjemmelavet Comice pærer. Ashridge træer (ashridgetrees.co.uk) tilbyder træer i forskellige størrelser. Bare grøn (justgreen.com), også baseret i Storbritannien, sælger 100 procent økologisk Comice pæretræer til overkommelige priser.

Når du vælger et træ online, gør dit hjemmearbejde. Du måske ønsker at bestille fra en forhandler, der ligger geografisk tæt ved, at sikre dit produkt ankommer med et minimum af slid og ælde. Også, tjek med andre grøn tommelfingre i dit nabolag. Se, hvem de anbefaler, og som vil give dig den bedste værdi for din dollar.

Lokale gartnerier

Nogle lokale planteskoler og havecentre kan bære Comice pæretræ. Selv om det betragtes som noget af et speciale produkt, større planteskoler kan have et par på lager, eller i det mindste, bør de kunne lede dig til et sted, hvor du kan købe en.

Også, hvis du går til havecentre eller børnehave, være parat til at tilbringe et par dollars mere. Frugten af træet er højt respekteret som en af de mest elite af alle pærer.

Vigtige overvejelser

Comice pæretræer vil vokse godt på mange områder i USA, men de har ikke været kendt for at blomstre i ekstreme nordlige klimaer. Montana, North Dakota, nordlige South Dakota, midt- og nordlige Minnesota og nordlige Wisconsin har alle haft vanskeligheder dyrke Comice pærer.

Hvis du køber en ung træ, huske på, at vil tage alt fra tre til fem år at producere frugt.

Frugten af Comice pæretræer er normalt klar til høst i midten af August.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com