Sådan gendannes en falmet og ridset lædersofa

November 20

Sådan gendannes en falmet og ridset lædersofa

Sofaen har hostet familiemøder, cocktails med venner, midt på eftermiddagen lur og alt derimellem. At sofaen har minderne og har været der i din familie gennem gode og dårlige tider. Desværre, din elskede lædersofa er faldet på dårlige tider selv. Læderet er nu ridset, og falmet og tanken om at forlade det på kantstenen er fristende. Ikke sige din farvel endnu; med et par enkle tips og tricks kan du straks gendanne din sofa til sin oprindelige skønhed.

Instruktioner

•Kombiner to dele linolie og en del linolie i en spand. Anvende løsning til hele sofaen med en ren klud. Lad det sidde natten over før skylning med varmt vand.

•Trim nogen løse fibre omkring ridser med en saks. Skåret så tæt på læder som muligt for at minimere forekomsten af ridser.

•Applicer læder recoloring balsam til hele sofaen med en ren klud. Arbejde fra toppen af sofaen til bunden, gnide i cirkelbevægelser. Tør væk overskydende balm med en ny, ren klud.

•Buff sofaen med en vaskeskind til at angive farvestofferne i læder recoloring balsam. Start i toppen af sofaen og arbejde langsomt mod bunden, gnide i cirkelbevægelser. Fortsætte raspning indtil Læderet er restaureret til sin naturlige glans.

Tips & advarsler

  • Læder recoloring balsam kommer i mange farver og nuancer. Du kan være nødvendigt at blande balsam til at matche den nøjagtige nuance af sofaen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com