Spiselige indfødte planter af Montana

November 21

Spiselige indfødte planter af Montana

Den store og vilde staten Montana er fyldt med vilde dyr og planteliv. Heldigvis for vandrere er meget af floraen spiselige og endda velsmagende. Stifte bekendtskab dig med statens spiselige plante indstillinger kan gøre udendørs af Montana en sikrere og mere spændende sted for at udforske.

Kort stil løg

Kort stil løg, et medlem af liljefamilien, er fundet i sumpede områder i Montana, ofte langs kanter af vandløb. Højden af anlægget varierer fra 20 cm (lige under en fod) til mere end 60 cm eller 2 fod. Flere blomster top lang stænglen i månederne juni, juli og August. Folk kan spise pære, blade og blomster rå, og de kan også tilberede og spise pære og blade.

Fuglegræs

Den fuglegræs er en blomstrende plante findes i felter og træbevoksede områder, hvor jorden er fugtig. Stilken er generelt 20 cm til 40 cm høj og behårede, med skiftevis par blade vokser ned dens længde. Dens blomstrende sæson varer maj til oktober. Bladene er spiselige rå eller kogt; stilk en ung plante er spiselig kogt.

Golden solbær

Den gyldne solbær er en høj blomstrende busk, med stængler måling 1 m til 3 m (ca. 3 fod til 9 fod). Anlægget kan findes i de fleste af Montana, især langs flodbredder. I April og maj blomstrer i solbær med klynger af fem-grafitmine gule blomster. Ribs producerer også bær, som er små, runde og rødlig-sort. Bærrene og blomsterne er spiselige og flavorful.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com