Skab låse for BØRNESIKKERHED

November 22

Skab låse for BØRNESIKKERHED

Småbørn og børn er nysgerrige og gerne udforske alle dele af deres verden. Selvom forældre forsøge at være opmærksomme, er undertiden børn i stand til at glide ud af deres syn for en kort tid. Child safety låse eller låse, er designet til at forhindre unge i at åbne skabslåger og skuffer, holde dem sikkert fra skade.

Børnesikrede låse

Børnesikrede låse og sikkerhedslåse skal ikke forveksles som "børnesikret." De er beregnet som en sikkerhedsforanstaltning og skal bruges sammen med ordentlig voksen tilsyn. Barn låser og låse er designet til at gøre det svært for børn at komme ind i et skab eller en skuffe, og med rette tilsyn, forælder eller omsorgsperson har tid til at gribe ind inden barnet tal ud af, hvordan man arbejder låsen. Så mens barn låse og hængsler er et værn mod skade, er det vigtigt at holde farlige materialer uden for barnets rækkevidde helt og ikke blot bag en låst dør. Gemme den materielle pågældende op høj hvor børn har ikke adgang til det på alle.

Barn afkrogningsbeskyttelse

Barn afkrogningsbeskyttelse er installeret inde i kabinettet door. Typisk en arm mekanisme glider ind i en enhed hvor det låser på plads, når du lukker skabet. For at åbne denne type af låsen, trække døren lidt og føler for låsen. Tryk ned og trække, og låsen låser så du kan åbne døren.

Glidende kabinet låse

Glidende låse er typisk en loopes enhed, der passer over to kabinet knopper eller håndtag. De er låst ved at skubbe en låsemekanisme over ende. For at låse op, skal du presse to sider, trække sig tilbage på mekanismen og skub det ned i løkken.

Magnetiske afkrogningsbeskyttelse

Magnetiske låse har en låsemekanisme på indersiden af kabinettet eller skuffe, og når døren er lukket, det låser automatisk. For at åbne låsen, en magnetisk "nøgle" skal placeres på forsiden af kabinettet eller skuffe, og låsen forbliver åben, indtil du fjerner nøglen. Denne type af sikkerhed låsen er ideel til travle forældre, fordi du ikke behøver at huske at relock det hver gang du åbner kabinettet.

Kvalitet

En kvalitet skab lås eller lås skal være nemt åbnes af en voksen, men vanskeligt eller næsten umuligt for et barn at åbne. Småbørn lære ved at se og kan regne ud, hvordan at besejre nogle lav kvalitet låse. Kvalitet afkrogningsbeskyttelse er lavet af kraftig plast materialer som nylon. Billige materialer kan knækker let, hvilket gør låsen ubrugelig.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com