Pletfjerning med Wd 40

November 23

WD-40 er en husstand produkt normalt bruges til at smøre døre og leddene, knirke, men det er også meget effektiv til at fjerne en række pletter. Mens mange plet fjernelse produkter er tilgængelige, kan de være dyre og ikke altid på hånden når en plet opstår. Holde WD-40 omkring at beskæftige sig med fedt, blæk og oliekridt mærker.

Blæk og markør pletter

WD-40 har affedtning agenter, der bryder apart pletter forårsaget af blæk og tusch. Spray området med et tykt lag af WD-40 og dup pletten. Gentag som nødvendigt, indtil hele pletten er blevet fjernet og blotting kluden kommer op klar til blæk eller markør rester. Derefter hvidvaske som sædvanlig.

Fedt pletter

Affedtningsmiddel findes i WD-40 også fjerner pletter forårsaget af fedt. Skamplet væk så meget af pletten som muligt med en klud eller køkkenrulle. Derefter spray med en tyk belægning af WD-40, og lad det sidde i 30 minutter. Hvidvaske som sædvanlig i en kold vand cyklus, og lad luft tørre (ikke brug varme, da dette kan sætte i pletten permanent). Gentag indtil pletten er fjernet helt.

Oliekridt pletter

WD-40 også effektivt fjerner oliekridt mærker fra tøj, vægge og tæpper. Skrabe væk så meget af oliekridt som muligt med en smør kniv. Derefter spray en belægning af WD-40 på en klud og tør over pletten, indtil alle oliekridt rester er fjernet. For tekstiler, sprøjte direkte på pletten og lad sidde i 20 minutter, derefter hvidvaske som sædvanlig i en kold vandkredsløbet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com