Hvornår gør en Butterfly Bush begynder at vokse & dukke op i Connecticut?

November 23

Butterfly bush (Buddleia davidii) er en stor, hårdfør busk, der vokser godt i Connecticut landskaber. Butterfly bush er en attraktiv flerårig busk, der udvikler talrige, langvarige blomster, der tilføjer interesse og farve til hjemmet haver samt tiltrækker mange gavnlige insekter til din ejendom i sommer. Connecticut markerer den nordlige række sommerfugl buskene og planterne begynder ikke at vokse indtil slutningen af foråret når temperaturen stiger.

Vækst

Sommerfugl buske begynder at vokse i Connecticut haver i slutningen af foråret og udvikle deres første blomsterstand i midten af sommeren, ifølge University of Connecticut havefolk. Sommerfugl buske kun udvikle blomster på den aktuelle sæson vækst, så fremme ny vækst i foråret er vigtigt at sikre, at din plante udvikler mange blomster hver sommer. En butterfly bush vil bevare blomster hele sommeren; dog, du kan fremme nye blomst vækst ved at klemme tilbage brugt blomster i bunden af bloom.

Pleje

Sommerfugl buske en tendens til at udvikle en pjaltet udseende i slutningen af sommeren. Selvom planterne kan blive grimme efter en fuld sæson af vækst, er det vigtigt at forlade grenene på plads gennem vinteren. De lange, tynde spanskrør ofte dø tilbage til jorden i Connecticut vintre, men giver værdifuld beskyttelse for butterfly bush rødder. Du kan sikkert beskære planten helt til jorden det følgende forår efter risiko for frost er overstået for at give ny vækst at udvikle med uformindsket styrke. Beskæring en butterfly bush i foråret hjælper spur kraftige nye vækst og fremmer pulserende blomsterstand, ifølge Texas A & M University forskere.

Funktioner

Sommerfugl buske er høje buske, der vokser 5 til 10 fod høje i Connecticut. En række butterfly bush kultivarer er let tilgængelige og varierer meget i størrelse, form og farve af blomster, de producerer. Fælles blomst farver omfatter lilla, rød, hvid og lyserød. Sommerfugl buske er meget modstandsdygtige og vokse godt i en række miljøforhold. Det eneste krav til voksende sommerfugl buske er at sikre, at de plantes i veldrænet jord da rødderne er let dræbt af stillestående vand.

Fordele

Butterfly bush er en af de korte planter af sommerfugl haver, efter Clemson University havefolk. Blomsterne producere en behagelig duft i hele vækstsæsonen, der forbedrer hjemmet haver og tiltrækker en bred vifte af nyttige insekter til din ejendom. Ud over at tiltrække bestøvende insekter som bier og sommerfugle, er butterfly bush også en populær mad kilde til summende fugle og mariehøns.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com